Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ισχύς εν τη ενώσει

Μας το έστειλε ο Αθανάσιος Τζήμας..... Ευχαριστούμε πολύ

Διότι εκεί που όλα φαίνονται αναπόφευκτα ή αδύνατα ... η ισχύς των πολλών μπορεί να αλλάξει τα δρώμενα....
Ο θυμωμένος και ταλαίπωρος λαός περίμενε στη γωνία, έτοιμος να πάρει την εκδίκησή
του και να τιμωρήσει όλους αυτούς που πιστεύει ότι έχουν την ευθύνη για τη σημερινή κόλαση που ζούμε…   Η πατρίδα που ξέραμε έχει ήδη τελειώσει… πρέπει να τη χτίσουμε από την αρχή, με καρδιά, ψυχή και λογική. Η Ελλάδα μας θέλει νέο Σύνταγμα και νέους θεσμούς. Για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει να τα αλλάξουμε όλα και πρωτίστως πρέπει να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι, πολίτες και πολιτικοί, μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί… Πρέπει να ξεφύγουμε από τον παραδοσιακό τρόπο σκέψης που ευνοούσε την ατομικότητα έναντι της συλλογικότητας, που έβαζε μπροστά το κομματικό από το εθνικό συμφέρον, που δημιουργούσε αντιθέσεις και ψευτοδιλήμματα…, κοινώς να επικρατήσει λογική και εθνική ενότητα. Αν σήμερα δεν ενώσουμε και πολλαπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας, αν δεν συγκροτήσουμε εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, αν δεν ονειρευτούμε και πάψουμε να ελπίζουμε, τότε η πατρίδα θα καεί και εμείς θα ψάχνουμε ακόμη σωτήρες.
Δεν διαπραγματευόμαστε την  ΑΟΖ! Δεν διαπραγματευόμαστε τις γερμανικές αποζημιώσεις ! Δεν διαπραγματευόμαστε τον έλεγχο της ΤτΕ!  Δεν διαπραγματευόμαστε τη εθνική κυριαρχία !Δεν διαπραγματευόμαστε το εθνικό συμφέρον ! Δεν διαπραγματευόμαστε την Ελλάδα !

Όχι  άλλες αυτοκτονίες,  Όχι άλλους ανέργους  …………………

ΌΣΟΙ ΞΕΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥΣ ΥΨΩΣΑΝ ΑΝΑΙΔΩΣ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥΣ