Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Σοκ με τον θάνατο του Μοροζίνι στην Ιταλία! (vds)


Σοκ στην Ιταλία και την οικογένεια του ποδοσφαίρου γενικότερα, καθώς ο μέσος της Λιβόρνο, Πιερμάριο Μοροζίνι, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα με την Πεσκάρα (για τη
Serie B) και λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 26χρονος μέσος υπέστη καρδιακή προσβολή.
Με τη Λιβόρνο να προηγείται 2-0 στο σκορ και το παιχνίδι να βρίσκεται στο 31ο λεπτό ο Μοροζίνι έχασε ξαφνρικά τις αισθήσεις του έπεσε στο γρασίδι.
Αμέσως δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο, αφού η κατάσταση του ήταν σοβαρή.

«Κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να τον επαναφέρουμε, δυστυχώς όμως, ήταν ήδη πολύ αργά», σημείωσε επικεφαλής του νοσοκομείου της Πεσκάρα όπου μεταφέρθηκε ο άτυχος ποδοσφαιριστής.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο οι συμπαίκτες του, αλλά και παίκτες των αντιπάλων ήταν ανάστατοι, ενώ αρκετοί έβαλαν και τα κλάματα.

Δυστυχώς στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή, καθώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατέστη δυνατό να τον επαναφέρουν... Πάντως, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του με το ασθενοφόρο, ήταν ακόμη εν ζωή.

Ηδη οι ιστοσελίδες κοινωνικές δικτύωσης έχουν... κατακλυστεί από συλλυπητήρια μηνύματα, τόσο από απλούς φιλάθλους όσο και από ποδοσφαιριστές, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το τραγικό αυτό συμβάν είναι πραγματικότητα.
Ο μόλις 26 ετών Μοροζίνι, αγωνίζόταν στην Λιβόρνο ως δανεικός από την Ουντινέζε και το τραγικό αυτό περιστατικό με τον χαμό του, ήρθε να προστεθεί στον μακρύ δυστυχώς κατάλογο με ανάλογα συμβάντα, ειδικά τα τελευταία χρόνια στο διεθνές ποδόσφαιρο...

Αναβολή της αγωνιστικής δραστηριότητας

Οπως ήταν φυσικά, η ιταλική ομοσπονδία ανέβαλε ολόκληρη την αγωνιστική δραστηριότητα, όχι μόνο στη Serie B, αλλά και όλων των υπόλοιπων πρωταθλημάτων της χώρας. Φυσικά σε μια τέτοια στιγμή το πένθος κυριαρχεί και η σημασία της ζωής έρχεται πρώτη από όλα τα άλλα.





Επιμέλεια: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΤΑΚΗΣ


http://www.sentragoal.gr/