Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΝΟΗΣΙΣ: Υποστηρίξτε το έργο μας

Μας το έστειλε το ΝΟΗΣΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΝΟΗΣΙΣ είναι ένας σύγχρονος, καινοτόμος και πρωτοποριακός φορέας.  Μέσα
από τις δραστηριότητές του, τις ταινίες που προβάλει, τις εκθέσεις του Μουσείου Τεχνολογίας, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις διαλέξεις που διοργανώνει προωθεί τη γνωριμία του κοινού με τις θετικές επιστήμες και τις εξελίξεις της τεχνολογίας προκαλώντας ταυτόχρονα την κριτική και δημιουργική σκέψη του επισκέπτη.

Το ΝΟΗΣΙΣ αποτελεί μη κερδοσκοπικό, κοινωφελές Ίδρυμα που κατορθώνει να επιβιώνει και να αναπτύσσεται χάρη στην υποστήριξη της μαθητικής και φοιτητικής κοινότητας, καθώς και του ευρύτερου κοινού. Η κριτική και τα σχόλιά όσων συμμετέχουν στα προγράμματα του Ιδρύματος μας βοηθούν στην προσπάθειά μας να γίνουμε καλύτεροι. Η αναγνώριση και η εκτίμησή των επισκεπτών και συνεργατών μας μάς δίνουν τη δύναμη, παρά τις οικονομικές αντιξοότητες, να συνεχίζουμε, το έργο μας.

Σήμερα, απευθυνόμαστε στον καθένα από εσάς που γνωρίζει, περισσότερο ή λιγότερο το έργο μας και ζητούμε την υποστήριξή του. Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσφέρετε είναι: 

α) με την εγγραφή σας ως μέλος του ΝΟΗΣΙΣ, β) με την εθελοντική σας συμμετοχή, γ) μέσω δωρεάς ή/ και χορηγίας, δ) με την προσφορά εταιρικών δώρων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.noesis.edu.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας:

Πληροφορίες
Ελισάβετ Κωνσταντίνου
Τηλέφωνο: 2310 483000, εσωτερικό 105

Ευχαριστούμε!

logo-noesis-gr.jpg
6ο χμ οδού Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Τ.Θ. 60330, 57001 Θέρμη
6th km Thessaloniki-Thermi Rd, P.O. Box 60330, 57001 Thermi, Greece