Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Μας το έστειλε η Νομαρχία Πιερίας

Εκφράζω τα θερμά  μου συγχαρητήρια στον πρόεδρο του ΕΒΕ Πιερίας, Ηλία Χατζηχριστοδούλου για την εκλογή του στη Διοικητική Επιτροπή της

Κεντρικής Ένωσης Επιμελητήριων Ελλάδας και στη Β’ Αντιπρόεδρο του ΕΒΕ Πιερίας, Σταματία Βελώνη για την εκλογή της στην τρίτη θέση της Διοικητικής  Επιτροπής  του Εθνικού Επιμελητηριακού  Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών Ελλάδος.


Εύχομαι καλή δύναμη, καλή επιτυχία και κουράγιο προκειμένου να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο  που αναλαμβάνουν για μια ευδόκιμη θητεία προς όφελος του επιχειρηματικού κλάδου.


Ειλικρινά προσβλέπω στην  πολύτιμη βοήθεια και αποτελεσματική συνδρομή  τους  στην ανάδειξη των αιτημάτων και επίλυση των προβλημάτων του  επιχειρηματικού κόσμου ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την οικονομία.


Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα είναι αρωγός σε όποιες δράσεις και πρωτοβουλίες στηρίζουν τον επιχειρηματικό κλάδο και κατ’ επέκταση συμβάλουν στην ανάκαμψη της οικονομίας. Θα είμαι στο πλευρό τους και θα υποστηρίξω τις προσπάθειες των δύο αυτών άξιων και ενεργών προσώπων της Πιερίας,  για τα οποία εκφράζω την πεποίθηση ότι θα συνεχίσουν την προσφορά και τον αγώνα τους,   προς όφελος του τόπου και των πολιτών μέσα από τα νέα τους καθήκοντα.





                                                         Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

                                                                      ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ