Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο Άκης «διαβρώνει» το ΠΑΣΟΚ

Μας το έστειλε το redalert... Ευχαριστούμε πολύ

Ο Ευ. Βενιζέλος έχει να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο διμέτωπο πρόβλημα 5 μέρες πριν ολοκληρωθεί η προεκλογική περίοδος.
Στην χθεσινή ομιλία στο Λιμάνι του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, τα «πηγαδάκια» είχαν την τιμητική
τους.

Του Δημήτρη Συρμάτση
Ο φόβος της συντριβής και του ιστορικότερου χαμηλού ποσοστού για το κόμμα, δεν τρομάζει πλέον καθώς τα στελέχη έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα από την ημέρα που εξέλεξαν τον Βαγγέλη τον Βενιζέλο, ως τον μοναδικό που μπορεί να αντέξει τους κραδασμούς.

Αποσυσπείρωση
Η αποσυσπείρωση που διαφαίνεται ακόμα και μέχρι αυτό το Σαββατοκύριακο είναι έντονη, με το ΠΑΣΟΚ να έχει πλέον ψηφοφόρους αλλά όχι φανατικούς οπαδούς όπως παλιά.
Δυσκολεύονται οι υποψήφιοι να προσεγγίσουν την κοινωνία, ο κόσμος βγάζει την αγανάκτησή του σε αυτούς και ο θυμός απέναντι στο ΠΑΣΟΚ είναι έντονος καθημερινά στην πλειοψηφία των συνομιλητών.
Εξ’ ου και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επαναλαμβάνει προς τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ «να του δώσουν μια τελευταία ευκαιρία».

Αποδιάρθρωση ελέω Άκη
Τελικά όπως όλα δείχνουν η περίπτωση του Άκη Τσοχατζόπουλου έκανε μεγάλο κακό στην προεκλογική προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ.
Όχι μόνο γιατί υπάρχουν ψηφοφόροι που είναι απογοητευμένοι με το πολιτικό δυναμικό του ΠΑΣΟΚ που κατηγορείται.
Το πρόβλημα μεγεθύνεται στο στελεχιακό δυναμικό, που δεν συμφωνεί με την καταδικαστική και απαξιωτική στάση του Ευάγγελου Βενιζέλου στον «συντοπίτη» του Άκη.
«Το ΠΑΣΟΚ δεν έπρεπε να τον αφήσει στη μοίρα του» τονίζουν αρκετοί υποστηρίζοντας «πως αν ένα κόμμα δεν μπορεί να προστατεύσει τα στελέχη της, γιατί τότε να υπάρχουμε σε αυτό;»

«Η ευκαιρία να καθαρίσει το κόμμα»
Βέβαια αυτή η λογική δεν αποτελεί την πλειοψηφία στο Κίνημα, που προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια του μετά την «λαίλαπα» του Μνημονίου.
«Ευκαιρία να καθαρίσει το κόμμα από δαύτους» σχολιάζουν στελέχη που χρόνια πολιτεύονται με το ΠΑΣΟΚ και δεν έχουν να «φοβηθούν» τίποτα όντας πεντακάθαροι.
Ίδια άποψη έχουν και αρκετοί ψηφοφόροι, όπου με κάθε δικαίωμα είναι αυτοί πλέον «που κουνάν το δάχτυλο» επιδεικτικά στο πολιτικό προσωπικό του ΠΑΣΟΚ που, κατ’ αυτούς, φάνηκε ανακόλουθο των υποσχέσεων και των λόγων τους.
«Μέσα όλοι, να καθαρίσει – εμείς δεν το ψηφίσαμε για να βγάλουν εκατομμύρια» έλεγαν αρκετοί χθες στο Λιμάνι.