Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Νίκος Μιχαλολιάκος(Χρυσή Αυγή): «Ποινικές ευθύνες στους πολιτικούς»

Μας το έστειλε το redalert..... Ευχαριστούμε πολύ
Με σύνθημα «Η Ελλάδα να γίνει ελληνική» αλλά και προτεραιότητα «Ο λαός να ορίζει από μόνος του, την τύχη του και να ελευθερωθεί από την ξένη κατοχή που ονομάζεται Μνημόνιο» ο Γ. Γραμματέας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, κ.
 Νίκος Μιχαλολιάκος μιλά στο REDALERT και την Κωνσταντίνα Χαριστούγια την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου.
Τι πρεσβεύει το πολιτικό κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή»;
Είμαστε πρωτίστως ένα κίνημα ιδεολογικό και κατόπιν πολιτικό.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που είναι περήφανοι για την καταγωγή τους. Σε όλους τους Έλληνες που αγωνίζονται για να διατηρήσουν την πνευματική μοναδικότητα του λαού μας και προπάντων θέλουν να προασπίσουν τον ελληνικό πολιτισμό σε όλες τις εκφάνσεις του.
Για εμάς την υψηλότερη βαθμίδα στην ιεράρχηση των αξιών μας, κατέχει η έννοια της πατρίδας, του ελληνικού έθνους και του λαού. Έννοιες που για εμάς δεν εξαντλούνται αποκλειστικά από την τυπική ερμηνεία των όρων, αλλά από βαθύτερα συστατικά που αποτελούν και τον πυρήνα της ιδεολογίας μας. Η φυλετική καταγωγή ή αλλιώς η συγγένεια του αίματος θεωρούμε ότι είναι η μοναδική παράμετρος που μπορεί να προσδώσει επακριβώς τον όρο «λαός».  

Ποιος είναι ο πολιτικό σας στόχος;
Άμεσος στρατηγικός στόχος της Χρυσής Αυγής είναι η είσοδος στη Βουλή.
Γεγονός το οποίο θα μας επιτρέψει να αποκτήσουμε ίσες πιθανότητες διαλόγου με όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς σχηματισμούς, που επί σειρά ετών μας έθεταν στο περιθώριο, χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα αντιλόγου.
Ο στόχος μας δεν αποτελεί μια πράξη πολιτικής αντίδρασης.
Θεωρούμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που προασπίζει τα εθνικά συμφέροντα καθώς το μετεκλογικό του πρόγραμμα είναι ρεαλιστικό σε τέτοιο βαθμό, ώστε να είναι σε θέση να δώσει ανάσες ξεκούρασης στον δοκιμασμένο ελληνικό λαό.
Άμεσες μας προτεραιότητες είναι η καταγγελία του Μνημονίου η οποία θα εξαντληθεί και σε νομικό επίπεδο, διερευνώντας όλες τις ποινικές ευθύνες του πολιτικού κόσμου που το επέβαλλαν αντισυνταγματικά στον ελληνικό λαό.
Η οργάνωση συσσιτίων για τους άπορους συνέλληνες, η δημιουργία κέντρων φιλοξενίας για τους Έλληνες άστεγους καθώς και η δημιουργία ομάδων προστασίας που θα αναλάβουν την φύλαξη των πολιτών, κάτι που αποδεδειγμένα έχει αποτύχει να πράξει η ελληνική πολιτεία.

Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το διακύβευμα των φετινών εκλογών;
Θεωρούμε ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μοναδικός νικητής των φετινών εκλογών. Και αυτό γιατί για πρώτη φορά στη Νεότερη Ελληνική Ιστορία ένα κόμμα ασυμβίβαστων Ελλήνων θα εισέλθει στην Βουλή με την πραγματική θέληση του λαού.
Είμαστε ο μοναδικός σχηματισμός που με μηδενική προβολή, με ανύπαρκτα μέσα και με μόνο όπλο της ιδεολογική μας συνέπεια θα κατορθώσουμε να αποσπάσουμε ένα ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από αυτό του 3%.
Όσον αφορά συνολικότερα την σύνθεση του Εθνικού Κοινοβουλίου που θα προκύψει την 6η Μαΐου, ξεκαθαρίζουμε ότι μας είναι παντελώς αδιάφορη κι αυτό γιατί τα τελευταία 40 περίπου χρόνια τίποτα το ουσιαστικό δεν έχει αλλάξει, παρά τις αλλεπάλληλες μεταβολές της. Όσα κόμματα πέρασαν από το κατώφλι της Βουλής ή παρέμειναν σε αυτή ως κυβερνητικά σχήματα κατά διάφορες περιόδους είναι υπαίτια για την σημερινή κατάντια της πατρίδος μας.

Υπέρ ή κατά του Μνημονίου; Ποια η δική σας πρόταση για την επόμενη μέρα στη χώρα;
Σαφώς και είμαστε κατά του Μνημονίου.
Το μνημόνιο αποτελεί για εμάς μία εθνοκτόνο πράξη που έχει σαν απώτερο σκοπό την οικονομική και εθνική υποδούλωση της χώρας σε ξένες δυνάμεις. Είναι αδιανόητο να μιλάμε για μηχανισμό στήριξης όταν τα αποτελέσματα αυτής της απάνθρωπης πολιτικής έχει ωθήσει τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση. Ο βασικός μισθός, οι συντάξεις και τα εργασιακά ζητήματα γενικότερα έχουν δεχθεί τέτοια υποβάθμιση που μπορούμε να μιλάμε με βεβαιότητα πλέον για βαλκανιοποίηση της Ελλάδος, όπου ο μέσος Έλληνας αναγκάζεται να ζει με μισθούς Βουλγαρίας, αγοράζοντας προϊόντα σε τιμές Παρισιού.
Η πρόταση μας για την επόμενη μέρα συνοπτικά είναι η εξής: Να γίνει η Ελλάδα ελληνική , όπου ο λαός θα ορίζει από μόνος του την τύχη του. Αποξενωμένος και ελεύθερος από την επιρροή των «γνωστών-αγνώστων» Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που τον ώθησαν να εκλέξει άτομα ανάξια των περιστάσεων και των προσδοκιών τους και ελεύθερος από την ξένη κατοχή που σήμερα ονομάζεται Μνημόνιο.