Σάββατο 28 Απριλίου 2012

"ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ"

Μας το έστειλε ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Πιερίας..... Ευχαριστούμε πολύ

Επίθεση κατά Μέσων Ενημέρωσης εξαπέλυσε από την Ξάνθη ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε μια προσπάθεια να στείλει «μήνυμα στην εγχώρια διαπλοκή». «Δε με
νοιάζει τι λέτε για εμάς στα κανάλια σας, έτσι κι αλλιώς ο κόσμος δε σας πιστεύει πλέον... Δε με νοιάζει τι γράφουν οι εφημερίδες σας. Με έχετε αποκαλέσει Χρυσαυγίτη, αναρχικό, εθνικιστή, ακραίο και φίλο των τρομοκρατών. Μου προσάπτετε κατηγορίες για όλα τα γούστα», τόνισε χαρακτηριστικά, μετά και το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στο tvxs.gr.

«Για πρώτη φορά η κυβέρνηση αριστερής συνεργασίας στις 7 Μαΐου δεν είναι απλή ευχή», πρόσθεσε πως «βλέπει το μνημονιακό κατεστημένο - πολιτικό, οικονομικό και επικοινωνιακό - να φεύγει η γη κάτω από τα πόδια του και μαίνεται, λοιδορεί, κινδυνολογεί, γι’ αυτό και μικροί και μεγάλοι παπαγάλοι εν δράσει», δήλωσε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Δε με νοιάζει τι λέτε για εμάς στα κανάλια σας, έτσι κι αλλιώς ο κόσμος δε σας πιστεύει πλέον... Δε με νοιάζει τι γράφουν οι εφημερίδες σας. Με έχετε αποκαλέσει Χρυσαυγίτη, αναρχικό, εθνικιστή, ακραίο και φίλο των τρομοκρατών. Μου προσάπτετε κατηγορίες για όλα τα γούστα. Σας λέω καθαρά το εξής: Ο καιρός που είχατε τον πολιτικό κόσμο στο χέρι πέρασε. Οι μάσκες σας έχουν πέσει. Είστε ταυτισμένοι με το μνημόνιο. Το υπερασπιστήκατε με λύσσα. Είστε τόσο ένοχοι όσο είναι και μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις. Έχετε σφιχταγκαλιάσει Βενιζέλο και Σαμαρά, γιατί είναι οι άνθρωποι των δικών σας συμφερόντων. Τον έναν τον έχετε παντρευτεί απ΄ τα παλιά και στον άλλο δίνετε παιδιά για υιοθεσία. Οι μέρες, όμως, που λύνατε και δένατε πέρασαν ανεπιστρεπτί. Τώρα θα μιλήσει ο λαός και θα γίνετε παρελθόν. Η αριστερά θα πρωταγωνιστήσει, ο λαός μας θα πρωταγωνιστήσει. Η δημοκρατία θα επιστρέψει σε αυτό το τόπο. Και τότε θα καταλάβετε ότι η δημοκρατία έχει κανόνες. Και αυτούς τους κανόνες θα μάθετε να τους σέβεστε. Είτε το θέλετε είτε όχι».

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως «για πρώτη φορά η κυβέρνηση αριστερής συνεργασίας στις 7 Μαΐου δεν είναι απλή ευχή. Με τη δική σας ψήφο στις 6 Μαΐου θα δώσουμε κυβέρνηση που θ’ απαλλάξει το λαό και τον τόπο από τη δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο της καταστροφής. Για πρώτη φορά αυτή η δυνατότητα είναι τόσο κοντά. Για πρώτη φορά, η προοπτική της διερευνητικής εντολής στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απλή εικασία».
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Νομού Πιερίας
Κατερίνη, 60100
www.syriza.gr