Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Δόξα Λευκάδας - Πιερικός Αρχέλαος το Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στη Λευκάδα

Μας το έστειλε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ..... Ευχαριστούμε πολύ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δόξα Λευκάδας - Πιερικός ΑρχέλαοςΤο Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στη Λευκάδα
 Τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη του ενδιαφέροντος πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας
και ο Πιερικός Αρχέλαος φιλοξενείται στη Λευκάδα, όπου θα αντιμετωπίσει εκεί τη Δόξα.
Πρόκειται για μια εξίσου ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, αφού οι δύο βαθμοί της νίκης είναι τόσο απαραίτητοι και για τις δύο ομάδες. Για την ομάδα της Κατερίνης για να ξεφύγει από την πεντάδα του υποβιβασμού και για τη γηπεδούχο για να μη βρεθεί σ΄ αυτή.
Έτσι και αυτή τη φορά η νίκη είναι μονόδρομος. Στο διάστημα των διακοπών που οι προπονήσεις ήταν εντατικές, όλοι, αθλητές και προπονητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την υλοποίηση του σκοπού.
Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης για τον αγώνα αυτό, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr  δήλωσε τα εξής:
Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής: «Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. Επανερχόμαστε στην αγωνιστική δράση και παίζουμε με μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, Η Λευκάδα είναι μία ομάδα πολύ καλή στο πέντε – πέντε και έχει δύο βασικούς ηγέτες. Το Πέττα και τον Πέκοβιτς. Ο πιο βασικός ηγέτης όμως της ομάδας αυτής, είναι ο προπονητής της  ο οποίος έχει δώσει το στίγμα του στη Δόξα. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».

● Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Δεσλής, Τζαφλέρης και Αναστόπουλος.

Φωτο:
Από τον αγώνα στην Κατερίνη όπου ο Πιερικός Αρχέλαος είχε νικήσει τον περασμένο Δεκέμβριο με 54-53