Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Η ΕΚΠΟΜΠΗ <ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ> ΣΤΟ MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA

Μας το έστειλε το Mediterranean Hotels 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Το «Μένουμε Ελλάδα» ταξίδεψε
στο ξενοδοχείο Mediterranean Village & Spa

Στο ξενοδοχείο Mediterranean Village & Spa, στην Παραλία Κατερίνης, βρέθηκε η
δημοσιογραφική ομάδα της γνωστής εκπομπής της  ΝΕΤ  «Μένουμε Ελλάδα» με επικεφαλής τη γνωστή δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιάστρια Γιάννα Αναστασιάδου κατά το χρονικό διάστημα 19 έως 24 Μαρτίου, προκειμένου να πραγματοποιήσει οδοιπορικό στις φυσικές ομορφιές του τόπου μας.


Εκεί τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Mediterranean Hotels Βασίλης Λάμπρου. Η  παρουσιάστρια και το τηλεοπτικό συνεργείο ξεναγήθηκαν στους χώρους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και  γεύτηκαν τοπικά γαστρονομικά εδέσματα από τους σεφ του ξενοδοχείου.  


Στο χώρο του ξενοδοχείου συνέντευξη έδωσε η Γενική Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας και ιδιοκτήτρια του ομίλου Mediterranean Hotels Eυαγγελία Λάμπρου, που αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα της Πιερίας, στις ομορφιές της και σε όλα τα στοιχεία που καθιστούν την περιοχή της Παραλίας Κατερίνης ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό.
Γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν και σε άλλα μέρη της Πιερίας, όπως στο Δίον, τον Μακρύγιαλο, την Πύδνα, κ.ά., με την αμέριστη βοήθεια και καθοδήγηση του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων του ομίλου Mediterranean Hotels Βασίλη Δήμου και του δημοσιογράφου Απόστολου Λάγιου.