Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

25η Μαρτιου Λευτερια Στο Κολινδρο!


Αγαπητοί και αγαπημένοι μου εξαγριωμένοι πολίτες του ενδόξου και ιστορικού κοσμοπολίτικου χωριού μας :
  Δεν έχω καμία διαθέση να αποτρέψω κανέναν από αυτό που επρόκειτο να συμβεί κατά τη διάρκεια της αυριανής παρέλασης!
Κατανοώ την αγανάχτηση σας και με μεγάλη μου χαρά θα συμμετέχω στην δική μας τοπική επανάσταση με απώτερο σκοπό την απελευθέρωσή μας από τους άεργους πολιτικούς μας!
   Σεβαστοί μου κύριοι και κυρίες , 
αν θέλετε και εσείς να προσφέρετε ένα χέρι βοηθείας στην επαναστατική κούρα ομορφιάς των αγαπημένων μας επισήμων
θα επιλέξετε προιόντα ποιότητας και με μεγάλη χαρά θα δεχτούμε και παροδοσιακά τοπικά μας δημιουργήματα!
    1) Σε περίπτωση που βρεθεί βουλευτής επάνω στην εξέδρα των επισήμων μη κάνετε το λάθος και πετάξετε στραγγιστό γιαούρτι!!!!! Αν δεν υπάρχει ενχώριο προιόν απο κατσίκα η πρόβατο  με πλούσια  ευωδία και ενισχυμένη νερόπηχτη πέτσα 
ώστε να σταθεί στο αφράτο μαγουλάκι και να στρώσει επιδερμίδα τότε αναγκαστικα θα προμηθευτείτε στραγγιστό όποιας εταιρίας επιθυμέιτε με μεγάλη προσοχή στα κάτωθεν!  Α - Β - Γ- Δ
       Α) Το γιαούρτι με το οποίο θα καλυφθεί το πρόσωπο του κεντρικού επισήμου οφείλει να μην είναι πλήρες αλλα τουλάχιστων 10% λιπαρα η 5% αναλόγως την εταιρία!Αυτό διότι το πλήρες ειναι πολύ πηχτό και δεν φεύγει απ΄το κυπελάκι(βλέπε συναυλία Νταλάρα).
       Β) Τα γιαουρτάκια με λιγότερα λιπαρά που θα ειναι τυπου νεροζούμι θα γλυστράνε πολύ πιο εύκολα και θα προορίζονται για χαμηλότερους βαθμούς.....μην ανεβάσουμε και καμία χοληστερίνη!Εμείς στοχεύουμε στην ομορφιά και συγκεκριμένα στην εξωτερική διότι εσωτερικά πολύ δύσκολα να  βρούμε ...
       Γ) Ανάλογα με την απόσταση του στόχου υπολογίζουμε την δυναμή μας.Βγάζουμε το γιαουρτάκι με μηχανικές και γρήγορες  κινήσεις!Ο πάτος από το κυπελάκι πρέπει να γεμίζει  την παλάμη μας ενώ τα δάχτυλα οφείλουν να το αγκαλιάζουν περιμετρικά!Κεντράρουμε ανάμεσα στα μάτια χείλη και μύτη του στόχου μας και με μία σπασμωδική κίνηση ενώ χαμογελάμε με νάζι τεντώνουμε το χέρι και αφήνουμε το περιεχόμενο να δροσίσει το προσωπάκι του  επισήμου προσώπου!
       Δ)Γιαουρτάκια με γέυσεις και φρούτα αποδεχτά!

2)Αφού έχει ήδη ολοκληρωθει η πρώτη έφοδος και πριν καλά καλά η επιδερμίδα  αρχίσει να ρουφά το παχύρευστο άσπρο υλικό η δεύτερη ομάδα που θα παρευρεθεί πλησίον θα είναι οι ιδιοκτήτες πουλερικών και πτηνών!Τα αυγά χήνας για τον επίσημο καλεσμένο θα είναι ότι καλύτερο για την νέκρωση των κυτταρων  γήρανσης και μαλάκινσης!Αυγά από απλά κοτοπουλάκια θα στολίσουν και θα τονώσουν την κούρα καταπολεμώντας την ακμή και τα μπιμπίκια του εγκεφάλου!
Προσοχη : Τα αυγά πρέπει να είναι τουλάχιστων 10 ημερών μη πω και παραπάνω!Κλούβια η το πολύ πολύ σάπια!Σύμφωνα με επίσημες έρευνες το αυγό πρέπει να βρωμοκοπάει για να ανανεώσει τον ήδη άτακτούλη πολιτικό!Τέλος το αυγό το πετάμε μαζί με το τσόφλι!

3)Προτελευταίο στάδιο είναι οι ιδιοκτήτες κήπων και ζαρζαβατικών!Ώριμες ντομάτες (σε αντίθεση με αυτούς), ζουμερές και μόνο για σάλτσα θα πρέπει αμέσως μετά τα αυγουλάκια να λάβουν χώρα και να δώσουν τις δικές τους πινελιές!Αγγούρια ΜΕΓΑΛΑ και ΧΟΝΤΡΑ σαν αυτά που μας έχουν κεράσει κατα διαστήμματα (σύμφωνα με τα λεγόμενα τους για δικό μας καλό) θα εκτοξευτούν με πολύ μεγάλη δύναμη  ώστε να σπάσουν στην μούρη τους και να τους δροσίσουν απολαυστικά!Να γίνω ξεκάθαρος μπορείτε και σε όποιο σημείο του σώματος θέλετε να τα καρφώσετε....ανάλογα από πια πλευρα της εξέδρας θα βρίσκεστε!

4)Για το τέλος της κούρας θα έχουμε ειδικές πετσέτες  με τσούσι οπως λέμε στο χωριό μας (κοινώς κάτουρο) όπου θα σκουπίσουμε τα προσωπάκια τους για να έχουν οι πόροι του δέρματος μια πιο όξινη βάση σαν αυτή  που χρόνια μας κερνάνε!Για αποχαιρετισμό και κάθαρση και επιστροφή στη φυσιολογική κατάσταση μπορουμε να τους ξεπλύνουμε με καθαρό σάλιο(φτύσιμο κοινώς μη τους ματιάσουμε κιόλας)!Επιτρέπονται οι ροχάλες!!!!!

Αυτά τα λίγα αλλά ενδιαφέροντα αγαπητοί μου συμπατριώτες  Έλληνες που εκτός της κρίσεως έχουμε και τα τοπικά μας θέματα όπως μεταφορά της έδρας μετά μεταφορα του ι.κ.α της εφοριας και  πιθανων των τραπεζων στην κατερίνη όπου ένας ηλικιωμενος πρέπει να κανει ταξιδι 30 χλμ για ένα χαρτί....χώρια την ταλαιπωρία!
Ευχαριστούμε λοιπόν όλους τους πολιτικούς μας για την κατασταση που φτάσαμε και αν κανενα αυγό η γιαούρτι ξεφυγει πάνω μας μη παραπονεθούμε!Εμείς τους ψηφίζουμε χρόνια!!!!!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!