Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Άψογη… η παρέλαση στη Βέροια!!!

Μας το έστειλε ο Αλιθέρσης
 Αυτόπτης μάρτυρας

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές της Βέροιας, σε κλίμα… έντονης εθνικής υπερηφάνειας διεξήχθη η παρέλασις στην πόλη!  

Σύμφωνα επίσης με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μετά το τέλος της παρέλασης η Δημοτική αρχή
της πόλης καθώς και εκπρόσωπος της αντιπεριφέρειας της Ημαθίας εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους  για τους άψογους σχηματισμούς… των ανδρών της χωροφυλακής, που κατάφεραν να κρατήσουν τον… Εχθρό Λαό μακριά από την εξέδρα των επισήμων και έτσι δεν αισθάνθηκαν καμία ενόχληση εκ μέρους του.
 Την ίδια ευαρέσκεια εξέφρασαν και για τις προληπτικές συλλήψεις, που προηγήθηκαν της παρέλασης!   Ευαρέσκεια και  για τον… Καγκελάρχη που  υπό την καθοδήγησή  του έγινε άψογη η τοποθέτηση των κάγκελων και δημιούργησε τείχος απροσπέλαστο από τον Εχθρό Λαό!
 Η ευαρέσκεια επίσης εκφράστηκε και για όσους αστυνομικούς ήταν άψογα ακροβολισμένοι σε μεγάλη ακτίνα από το σημείο της παρέλασης!     

Όπως τονίστηκε ούτε 500 αστυνομικοί δεν χρειάστηκαν  γι αυτό το μέγα… επίτευγμα!  

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, που παρατήρησε με τα… κιάλια την εξέδρα των επισήμων μεταξύ άλλων την… κοσμούσαν:

 Η Δήμαρχος Βέροιας κ. Χαρίκλεια  Ουσουλτζόγλου,

ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καραπαναγιωτίδης και

ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Σιδηρόπουλος, ο οποίος και έκανε μία λιτή δήλωση, «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα»(!!!) για την οποία δεν δόθηκε καμία εξήγηση!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το επίσημο ανακοινωθέν που θα βγει θα είναι αποκλειστικά…  στη Γερμανική Γλώσσα!!!

Η παρατήρηση θεατών ότι η γερμανική κατοχή επετεύχθη,  χωρίς να χρειαστεί   ούτε ένας Γερμανός στρατιώτης, παρά μόνο  οι εγχώριοι γερμανόφιλοι συνεργάτες τους, θεωρήθηκε από τους εκπροσώπους των αρχών σαν κακεντρεχής!!!

ΥΓ Μέχρι στιγμής, η Γερμανική Διοίκηση της πόλης της Βέροιας δεν εξέδωσε επίσημο ανακοινωθέν.  Είναι όμως βέβαιο ότι θα εκφράσει και αυτή την ευαρέσκειά της για το εν λόγω μέγα… επίτευγμα και ότι θα ζητήσει από εδώ και στο εξής οι επίσημοι στις εξέδρες να είναι πλέον και… γερμανοντυμένοι!!!