Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Πιερικός Αρχέλαος – Φίλιππος Βεροίας 63 - 47(παιδικό)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΚΑΣΚΕΜ


Για το  παιδικό πρωτάθλημα


Ακόμη δύο αγώνες έμειναν για να ολοκληρωθεί και η τελική φάση του παιδικού πρωταθλήματος της
ΕΚΑΣΚΕΜ. Στον αγώνα που έγινε στην Κατερίνη με το Φίλιππο Βεροίας, η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου νίκησε με 63-47 και διατηρεί έτσι το προβάδισμα για την επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Στο κυριακάτικο αυτό παιχνίδι που έγινε με την παρουσία πολλών φιλάθλων, η πολύ καλή εμφάνιση της παιδικής ομάδας του Πιερικού Αρχελάου με τον προπονητή της Στέλιο Χατζηιωάννου, όχι μόνο έδωσε μια μεγάλη χαρά και ικανοποίηση στον κόσμο που την αγκαλιάζει, αλλά άφησε εντυπώσεις και απέδειξε και τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου. Αποδεδειγμένα, η μεγάλη σημασία που δίνεται σ΄ αυτές τις υποδομές έχει αποτελέσματα. Και αυτά δεν είναι μόνο εδώ, αλλά και στην ανδρική ομάδα που την πλαισιώνουν παιδιά από το «φυτώριο».

Τα δεκάλεπτα: 12-10, 37-27, 51-39, 63-47.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Ντόγκας και Μπέης.

Οι συνθέσεις:

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Πρισκομάτης 23(2), Σκαμπαρδώνης 5, Λαμπονίκος 3, Τσαλμπούρης 10(2), Γραβάνης 1, Αναστασιάδης 11, Νατσιάβας 6, Κελαδίτης 4, Καπετανάκης, Κοντσές, Τατσίδης, Ζησόπουλος.

Φίλιππος Βέροιας (Λευκόπουλος): Ντίκας, Χρήστου 13, Φυκάτας Ν 6, Σιδηρόπουλος 10, Μοτσιόπουλος 10, Τσελιγκάκης 8, Κοσφιτέκας, Φύκατας Δ, Τσανακτσίδης, Τόκας, Τσιγγάνας.