Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

“Θα τους κατεβάσω τις κουκούλες”

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ


Θυμίζοντας τον Νικολά Σαρκοζί, πριν από μερικά χρόνια στα προάστια του Παρισιού, εκεί όπου ως υπουργός Εσωτερικών τα έβαλε
με τα “καθάρματα”, όπως είχε χαρακτηρίσει όσους κόντευαν να κάψουν την Πόλη του Φωτός, ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε σήμερα έξω από τα δόντια, για εκείνους που έκαψαν χθες την Αθήνα. Απείλησαν ζωές, γκρέμισαν περιουσίες και καταδίκασαν σε ανεργία εκατοντάδες συμπολίτες μας.

«Την πόλη τη διέλυσαν, την αγορά τη διέλυσαν, επέλεξαν παραδοσιακά κτήρια επίτηδες και τα έκαψαν. Να γνωρίζουν αυτά τα καθάρματα ότι όταν έρθει η ώρα, τις κουκούλες τους θα τις κατεβάσω. Γιατί πρέπει να βγουν οι κουκούλες για να δούμε, όχι μόνον αυτοί ποιοι είναι, αλλά και ποιοι κρύβονται από πίσω τους, οι οποίοι δε θέλουν να μπορεί να έχει το δικαίωμα ο ελληνικός λαός να εκφράζεται ελεύθερα», ήταν η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά.

Ταυτόχρονα, σε συνέχεια της χθεσινής διαγραφής από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των 21 βουλευτών που δεν ακολούθησαν την κομματική πειθαρχία στην ψηφοφορία για το Μνημόνιο ΙΙ, επισημοποιήθηκε η διαγραφή τους και από το κόμμα.

http://www.statesmen.gr/