Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ο Καρατζαφέρης, η παραίτηση Βορίδη και η... νύχτα


Μπορεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης να έχει ενοχληθεί απίστευτα πολύ από τη διαφοροποίηση του μέχρι πριν από δύο ημέρες
κορυφαίου βουλευτή του Μάκη Βορίδη, παρά ταύτα δεν έχει καν περάσει από το μυαλό του να του ζητήσει την παράδοση της βουλευτικής έδρας.
Ο λόγος είναι πολύ απλός. Ο πρώτος επιλαχών στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ στο νομό Αττικής (υπόλοιπο Αττικής όπως το γνωρίζουν οι περισσότεροι) είναι ο κ. Χρήστος Καλαποθαράκος (στη φωτό μαζί με τον Γ. Καρατζαφέρη), του οποίου ο αδελφός Θεμιστοκλής είχε δολοφονηθεί, με 12 σφαίρες, στις 26 Ιουλίου 2000 έξω από το εξοχικό του στον Μαραθώνα.
Ο «Θέμης» όπως ήταν γνωστός στους φίλους του, αποτέλεσε ένα ακόμη θύμα στον ακήρυχτο αιματηρό πόλεμο των ανθρώπων της νύχτας όπως είχαν αναφέρει τότε πολλές εφημερίδες. Βέβαια ο Χρήστος Καλαποθαράκος επέλεξε να ασχοληθεί με την πολιτική και τον αθλητισμό. Και μάλιστα είχε καταλάβει την έδρα του Μάκη Βορίδη στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Ανατολικής Αττικής όταν ο τελευταίος είχε εκλεγεί βουλευτής με τον ΛΑΟΣ.
Ο κ. Καρατζαφέρης φαίνεται ότι θεωρεί ότι μια βουλευτοποίηση του κ. Καλαποθαράκου θα δώσει τροφή στα μέσα ενημέρωσης για νέα σενάρια τα οποία θα δημιουργήσουν πρόβλημα στο κόμμα του, μετά και την εμπλοκή του διαβόητου, πλέον, Καραμπέρη – υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας με τον ΛΑΟΣ – στη μεγάλη υπόθεση των τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης.
Και αυτό είναι κάτι που ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θεωρεί πολυτέλεια με βάση και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν τις δυνάμεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού να φυλλοροούν συνεχώς.