Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ- ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΎΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΎ –ΠΙΕΡΙΑΣ 
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ
δημόσιο ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την


προσφορά με το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις % με απλή συμπλήρωση τιμολογίου, για τις «Εργασίες συντήρησης – επισκευής συμπεριλαμβανομένων και ανταλλακτικών - αναλωσίμων των αυτοκινήτων και μηχανημάτων έργου του Δ. Πύδνας - Κολινδρού για το έτος 2012», με ενδεικτικό προϋπολογισμό 175.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού.
Η εκτέλεση της εργασίας θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις:

α)Του ΠΔ/τος 28/80 «Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης»
β)Του ισχύοντος δημοτικού και κοινοτικού κώδικα
Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται για ποσό ίσο με το 2% του ενδεικτικού προϋπολογισμού (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), ήτοι 3.500,00€ και βεβαιώνεται με την προσκόμιση ισόποσου γραμματίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητικής επιστολής αναγνωρισμένης Τράπεζας που θα απευθύνεται στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού Πιερίας που είναι ο κύριος των παραπάνω εργασιών.

Τόπος διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται το Δημοτικό κατάστημα Αιγινίου επί της οδού Κ. Καραμανλή 38, αίθουσα συνεδριάσεως του Δ.Σ. Πύδνας – Κολινδρού την ημέρα και ώρα που καθορίζεται παρακάτω.

Ως ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται η 20-03-2012 ημέρα Τρίτη και από ώρα 09:00 π.μ. μέχρι 10:00 π.μ (ώρα λήξης παράδοσης προσφορών) .
Πληροφορίες για τον διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Δημοτικό κατάστημα, στην Δ/νση Κ.Καραμανλή 38, Αιγίνιο – Πιερίας, Τ.Κ. 60300, τηλέφωνο 2353350114, κ. Γκέκα Θωμά.





http://www.pydnaskolindrou.gr/files/056/taktikos_diagvnismos.doc