Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Άκης Ρούσσος. Ο Βελόπουλος φοβάται για τη ζωή του!

Πληθαίνουν τα ερωτηματικά για τις διασυνδέσεις βουλευτών του ΛΑΟΣ με ηγετικά μέλη της «μαφίας της Θεσσαλονίκης» , ύστερα κι από τον νέο κύκλο φωτογραφιών που αποκαλύπτει «Το Βήμα».
Σε μία από αυτές εικονίζεται ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκος Βελόπουλος να σφιχταγκαλιάζει -μετά τους Μάρκο Καραμπέρη και
Δημήτρη Λαμπάκη – και τρίτο κατηγορούμενο για συμμετοχή στο κύκλωμα εκβιάσεων και τοκογλυφίας.
Πρόκειται για τον 48χρονο Δημήτρη Λογοθέτη (στη φωτογραφία αγκαλιά με τον κ. Βελόπουλο) που κατηγορείται ότι βοηθούσε στις παράνομες τραπεζικές συναλλαγές του κυκλώματος. Επιπλέον σε μία άλλη φωτογραφία ο κ. Βελόπουλος φαίνεται να κτυπάει… παλαμάκια στον κατηγορούμενο ως αρχι-τοκογλύφο Μάρκο Καραμπέρη, ενώ στο μικρόφωνο είναι ένας άλλος εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση. Οι φωτογραφίες αυτές με πρωταγωνιστή τον κ. Βελόπουλο ο οποίος εμφανίζεται να γλεντάει μαζί με κορυφαία μέλη του κυκλώματος και να δείχνει μια εντυπωσιακή οικειότητα μαζί τους, δημιουργούν σειρά αποριών για το είδος των σχέσεων του βουλευτή του ΛΑΟΣ με τους αρχιτοκογλύφους της Θεσσαλονίκης.


ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ 92,6 ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟ

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση που είχε χθες το πρωί ο Κυριάκος Βελόπουλος ,με τον δημοσιογράφο Άκη Ρουσσο μίλησε για πρώτη φορά, με ξεκάθαρο τρόπο για κίνδυνο κατά της ζωής του από εταιρείες και μάλιστα Αμερικανικές που στην αρχή συμβουλευτικά αλλά μετά με απειλές κατά της ζωής του, να σταματήσει να μιλαει για το χρυσό που έχουμε στο Κιλκίς και στα αλλά μέρη μέχρι το 2014. Και το συσχέτισε μάλιστα με τα δημοσιεύματα που τον δείχνουν αγκαλιά με τον κύριο Μάρκο Καραμπέρη αλλά και τους άλλους δυο συμβούλους του. Το πρόγαμα δεν είναι απλό και έχει να κάνει με κυκλώματα εκβιαστών και μου θυμίζει υπόθεση ΣΡΟΣ ΚΑΝ.
Γιατί το λεω τώρα αυτό; Για τον εξής απλό λόγο… Αν ο κύριος Βελόπουλος είχε καποιες φωτογραφίες με τους Καραμπέρη και Λαμπάκη, αλλά δεν ήξερε κάτι παραπάνω για την δραστηριότητα τους είναι κάτι άλλο, αλλά το να προσπαθούν κυκλώματα εκβιαστών να τον συμβουλεύουν να σταματήσει να μιλαει γιατί θα χάσει την ζωή του είναι πολύ άλλο θέμα!!!
Επίσης λέμε και κάτι άλλο ο Καραμπερης και ο Λαμπακης έχουν κατ αρχήν το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι να δικαστούν από την Ελληνική δικαιοσύνη.
Όμως το γεγονός ότι σήμερα κάναμε μια τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία με το θέμα του πετρελαίου και του χρυσού στο Κιλκίς και αλλού είναι αληθινό και το κάναμε αβίαστα εδώ στον ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ και μέσα στις τρέχουσες υποχρεώσεις μας και χωρίς κορώνες και άλλα τέτοια!!!
Θα δωσουμε συνέχεια στο θέμα και σύντομα!!! Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να εμπλέκονται τα δυο θέματα, δεν πρέπει το θέμα της ζωής ενός Συν Έλληνα και ενός Βουλευτη περισσότερο να εμπλέκεται με το άλλο η τα άλλα θέματα. Είμαστε εδώ και παρακολουθούμε το θέμα συνεχώς και να μην γυρίσει να πει κανείς όποιος ανακατεβεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες γιατί άλλο το ένα και άλλο το άλλο!!!
Προηγείται η ζωή του κάθε άνθρωπου σε κάθε περίπτωση ακόμη και αν έχει σχέση με ανθρώπους του κυκλώματος τοκογλυφίας η δεν έχει… εμεις δεν θέλουμε να αθωώσουμε ένοχους αυτό θα το κάνει η δικαιοσύνη. Η να εμπλέξουμε αθώους από την άλλη… Πόσο κοστίζει τελικά η ζωή ενός άνθρωπου; Πόσο ρε γαμώτο; 
Άλλο το ένα και άλλο το άλλο συνεννοηθήκαμε;

roussos Άκης Ρούσσος. Ο Βελόπουλος φοβάται για τη ζωή του!Γράφει ο Άκης Ρούσσος. Επί 32 χρόνια συνεχώς, βρίσκεται στην μαχόμενη δημοσιογραφία. Εργάστηκε στην τηλεόραση, (ΑΝΤ1-SKAI-ΝΕΤ-STAR TV) και το ραδιόφωνο (ΕΡΑ ΣΠΟΡ-90,2-SKAI PIERIAS 92,6). Εκδότης και Πολιτικός αναλυτής επί πολλά χρόνια σε εφημερίδες και ραδιόφωνα.Περισσότερα άρθρα του μπορείτε να βρείτε εδώ

http://portalpierias.gr/archives/3962