Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Η βασιλόπιτα του ΛΑΟΣ, το μνημόνιο κι ο… Καραμπέρης

Πριν αλέκτωρ λαλήσει, επιβεβαιωθήκαμε πλήρως. Όπως ανακοινώθηκε από το Μαξίμου, ματαιώθηκε τελικά η σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, γιατί ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα
βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να κόψει την βασιλόπιτα του κόμματος για το 2012 σε κεντρικό ξενοδοχείο, στις 7 το απόγευμα!!!

Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Όπως έγραψε το diktionew.gr, το πρωί του Σαββάτου ο Καρατζαφέρης, ζήτησε την Παρασκευή από το Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση, που θα κρίνει το μέλλον της χώρας, να γίνει είτε νωρίς το μεσημέρι, είτε την Κυριακή γιατί μετά δεν μπορεί λόγω… βασιλόπιττας!

Το κλου της υπόθεσης είναι ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζήτησε από τους συνεργάτες του πρωθυπουργού να τα πούνε το Σάββατο… στο πόδι σήμερα και να μαζευτούν ξανά την Κυριακή για να πάρουν τις τελικές αποφάσεις. Σωστός!!! Η βασιλόπιττα προηγείται της σωτηρίας της χώρας…

Να σημειωθεί, με βάση το ρεπορτάζ μας, ότι ο Καρατζαφέρης ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και για έναν ακόμη λόγο: να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με τον Βελόπουλο, μετά την εμπλοκή τους με τον Καραμπέρη.

ΥΓ. Οι πληροφορίες ότι στην εκδήλωση για την βασιλόπιττα θα στείλει... τηλεγράφημα και ο φίλος τους ο Καραμπέρης, ελέγχονται... ως ανακριβείς.

Αν και ποτέ δεν ξέρεις… Εδώ του είχαν τάξει θέση, του τοκογλύφου, στα ψηφοδέλτια, το τηλεγράφημα θα τους πειράξει…

http://diktionews.gr/parapolitika/561-2012-02-04-10-06-10