Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΥΒΡΕΙΣ, ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


TO AYTONOHTO: ΥΒΡΕΙΣ, ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΠΛΗΡΗΣ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ.....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ.



ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Στο Δ.Σ. της 31ης-1-2012, η αντιπολίτευση ...ξύπνησε λιγάκι και έκανε την δουλειά της ασκώντας έλεγχο στη διοίκηση Χιονίδη. ( ΔημοσιεύματαΕΔΩ  και ΕΔΩ)
Ο τελευταίος αντέδρασε ασχημωνόντας σε κάθε ένοια πολιτικού διαλόγου, με τις εξής φράσεις και χαρακτηρισμούς: 
(αναδημοσιεύουμε από εφημερίδες γιατί ο δημοκράτης δήμαρχος μας, σταμάτησε την διαδικτυακή μετάδοση των συνεδριάσεων......):

ΣΟΟΥ αποκάλεσε ερωτήσεις και θέματα του κ. Μάντζιου!!!!!

ΛΑΙΚΙΣΜΟ χαρακτήρισε τις γνωστές διαμαρτυρίες επειδή διόρισε στον Δήμο, μη εκλεγέντες υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του!!!! Είπε χαρακτηριστικά πως αυτοί οι φωτογραφικοί διορισμοί δεν ".... είναι το πρόβλημα της ανεργίας της χώρας"!!!!!!!




ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΑΚΤΩΡ!!!!!ΑΣΤΕΙΟ!!!!!! ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ!!!!!!ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΚΑ ΑΦΕΛΗ!!!!!! Χαρακτήρισε τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κυριακίδη και τα επιχειρήματά του, επειδή τόλμησε να κάνει την δουλειά του ασκώντας έλεγχο και κριτική!!!!!

Θεώρησε δε επουσιώδες το θέμα των αδεσπότων ζώων αλλά και της διαχείρισης των εκατοντάδων χιλιάδων ΕΥΡΩ που αφορούν το κυνοκομείο!!!!!!!!

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!!!! Είπε ακόμη το ζωντανό αυτό μνημείο της δημοκρατίας και της αυτοδιοίκησης!!!!!!!! 

Δεν θα αναφερθούμε στα όσα είπαν οι δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι του Χιονίδη. Όσοι τους ψηφίζουν να τους χαίρονται τον έναν για το υβρεολόγιο του τον άλλον για τις κενού περιεχομένου μεγαλόστομες δηλώσεις του.....

Στον Χιονίδη έχουμε να πούμε πως στο μαγαζί του μπορεί να προσλαμβάνει και να πληρώνει όποιον θέλει. Στον δήμο, όμως,διαχειριζόμενος  τα δικά μας τα λεφτά θα ελέγχεται, θα καταγγέλεται όταν κάνει φωτογραφικές προσλήψεις και θα ΑΠΑΝΤΑ ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.
Γιατί ακόμα και οι αυτιστικά ψηφίζοντες συμπολίτες μας, οι υπνωτισμένοι από τα τοπικά ΜΜΕ έχουν ξυπνήσει και τέτοιες συμπεριφορές δεν συγχωρούνται πλέον......






http://toaftonoito.blogspot.com/2012/02/toaytonohto.html