Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Το  εκκλησιαστικό γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος,  επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012,
δίνοντας χαρά και αγάπη,  εκφράζοντας παράλληλα το σεβασμό  και την ευαισθησία της  για τα άτομα της  τρίτης ηλικίας.


Η Σοφία Μαυρίδου παραβρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές, προσέφερε γλυκά  και συνομίλησε με τις ηλικιωμένες τροφίμους του ιδρύματος,  δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράστασή της στο γηροκομείο στο πλαίσιο της κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης που επιδεικνύει η Π.Ε.Πιερίας.


Παράλληλα, ευχαρίστησε και έδωσε συγχαρητήρια τόσο στη Διοίκηση όσο και στο προσωπικό για τη φροντίδα, τη  στοργή και τις άριστες υπηρεσίες  που προσφέρουν στις φιλοξενούμενες,  που οι συνθήκες τις  ανάγκασαν να είναι μακριά από δικούς τους ανθρώπους.


« Χαρήκαμε ιδιαίτερα για αυτή την επίσκεψη αγάπης αλλά και με βαθύτερο συμβολισμό ανθρωπιάς και αλληλεγγύης,  ως  ελάχιστο δείγμα του ενδιαφέροντος μας στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, που τις γιορτινές  ημέρες έχουν ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη για ενδιαφέρον,  συντροφιά και μια αγκαλιά. Εισπράξαμε  τις «γνήσιες»  ευχές, τα  χαμόγελα  και τις  ευχαριστίες που μας έδωσαν μέσα από την καρδιά τους ,  ως τα δικά  τους  δώρα  για εμάς  για τη νέα χρονιά. Τους εύχομαι  χρόνια πολλά και  το 2012  να τους χαρίσει υγεία και μακροημέρευση. Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας είναι στο πλευρό των γλυκύτατων αυτών συνανθρώπων μας και θα συμβάλει στο μεγάλο κοινωνικό έργο που επιτελείται τόσα χρόνια στο Γηροκομείο», δήλωσε συγκινημένη μετά την επίσκεψή της στο ίδρυμα  η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.