Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Παιχνίδια με την θητεία


Παρά το γεγονός ότι ο αρμόδιος υπουργός Άμυνας το διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο, (σ.σ.: το kentrinews.gr έγραψε από την Τετάρτη πως δεν υφίσταται θέμα αύξησης της θητείας), και παρόλο που
δεν προκύπτει από πουθενά θέμα αύξησης της στρατιωτικής θητείας, εντούτοις κάποιοι στρατιωτικοί και πολιτικοί κύκλοι επιμένουν να κάνουν τη φήμη γεγονός! «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά με τη διάρκεια της θητείας ακόμη και η αύξησή της» παπαγαλίζουν μέσω διαρροών και σχολίων.

Η αλήθεια είναι πως η συζήτηση των τελευταίων ημερών για πιθανή αύξηση της στρατιωτικής θητείας αφορά κάποιες μελέτες και εισηγήσεις που έχουν κάνει τα Γενικά Επιτελεία και τίποτε άλλο.

Η απόφαση για την αύξηση ή μη της θητείας είναι θέμα της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας κι όπως λένε ανώτατες πηγές του Πενταγώνου, αυτή την στιγμή δεν υφίσταται κανένα θέμα και η όποια απόφαση «θα ληφθεί εν καιρώ», εννοώντας, όπως γράψαμε και προχθές, ότι η παρούσα μεταβατική κυβέρνηση δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με το θέμα.

Στο Πεντάγωνο βλέπουν πίσω απ΄ αυτή τη φημολογία και πολιτικά παιχνίδια διαφόρων που θέλουν να πλήξουν τον Αβραμόπουλο και να σπείρουν ζιζάνια στις σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά…


http://www.kentrinews.gr/