Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Έγραψαν τη… ντουντούκα!

Aggregate Logo
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Συνέβη στο Δήμο Σαρωνικού στην ανατολική Αττική, όταν αστυνομικοί σταμάτησαν αυτοκίνητο που μετέφερε μικροφωνική εγκατάσταση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου
που ανήγγειλε εκδήλωση του Ε.Κ. και επέβαλαν στον οδηγό του πρόστιμο 100 ευρώ ενώ του αφαίρεσαν το δίπλωμα οδήγησης για 30 ημέρες!
Η αιτιολογία των αστυνομικών ήταν ότι το αυτοκίνητο δεν είχε άδεια για να μεταφέρει την εγκατάσταση –που όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι καθόλου επικίνδυνη αφού περιλαμβάνει ένα μεγάφωνο (χωνί) που συνδέεται ακόμη και με το ραδιόφωνο – cd του οχήματος. Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου είχε προγραμματίσει για την Κυριακή 30 Οκτωβρίου συγκέντρωση – διαμαρτυρία στο Δημαρχείο του Σαρωνικού για την κυβερνητική πολιτική. Έτσι το Σάββατο το πρωί βγήκε αυτοκίνητο στην περιοχή του Σαρωνικού και με ντουντούκα ενημέρωνε για την συγκέντρωση! Αυτό όμως δεν άρεσε σε κάποιους οι οποίοι ειδοποίησαν, προφανώς, την αστυνομία η οποία μπλόκαρε το αυτοκίνητο, έψαξε και… βρήκε! Όπως όλοι γνωρίζουμε βέβαια τα αυτοκίνητα με τις ντουντούκες δεν κυκλοφορούν τις ώρες κοινής ησυχίας ώστε να δημιουργείται το παραμικρό πρόβλημα. Κάτι όμως που δεν φαίνεται να πτόησε όσους προσπάθησαν με αυτόν τον τρόπο να σταματήσουν την πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου, κάτι βέβαια που δεν κατάφεραν.

http://www.kentrinews.gr/