Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

«Αλλαγή φρουράς» των Οικολόγων Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο- Παραίτηση Τρεμόπουλου

«Αλλαγή φρουράς» των Οικολόγων Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο- Παραίτηση ΤρεμόπουλουΠαραιτείται από ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων μετά από 2,5 χρόνια θητείας ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, εφαρμόζοντας την καταστατική αρχή της εναλλαγής στο μέσον της θητείας του κόμματός του και εκφράζει την επιθυμία του να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα ο
ευρωβουλευτής κ. Τρεμόπουλος, είπε ότι παραιτείται στις 16 Ιανουαρίου του 2012 και θα δώσει τη θέση του στον επόμενο στη λίστα.

Ερωτηθείς για τη συμμετοχή του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ο κ. Τρεμόπουλος επεσήμανε ότι θα είναι «στην πρώτη γραμμή, όσο το επιτρέψει το σώμα των Οικολόγων Πράσινων που θα αποφασίσει σε εκλογικό συνέδριο».

Διατύπωσε τη θέση των Οικολόγων Πρασίνων ότι πρέπει να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα για τις εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου σημειώνοντας ότι «δεν έχουμε μια απλή κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής, όπως ζήτησαν οι Οικολόγοι Πράσινοι εξαρχής, αλλά μια κυβέρνηση που επιβεβαιώνει τη νεοφιλελεύθερη στροφή της χώρας αλλά και τη δεξιά και ακροδεξιά στροφή».

http://www.eklogika.gr/news/6877