Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Π.Κ.Μ. για την ανάληψη του έργου 'Ετήσιος Τακτικός Καθαρισμός, και Μηνιαία Συντήρηση των Καυστήρων - Λεβήτων των Υπηρεσιών της Π.Κ.Μ.


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την ανάληψη του έργου 'Ετήσιος Τακτικός Καθαρισμός, και Μηνιαία Συντήρηση των Καυστήρων - Λεβήτων των Υπηρεσιών της Π.Κ.Μ. καθώς και των Περιφερειακών Εκπαιδεύσεων του Ν. Θεσ/νίκης' 

Σας γνωρίζουμε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα προχωρήσει στην διαδικασία της
απευθείας ανάθεσης, του Έργου: «Ετήσιος Τακτικός Καθαρισμός και Μηνιαία Συντήρηση των Καυστήρων – Λεβήτων στις Κεντρικές Υπηρεσίες της Π.Κ.Μ., της Π.Ε. Θε/νίκης καθώς και στις υπηρεσίες των Περιφερειακών Εκπαιδεύσεων του Ν. Θες/νίκης».

Η Προϋπολογισθείσα δαπάνη της εν λόγω ανάθεσης ανέρχεται στο πόσο των 18 . 000,00€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η δαπάνη θα βαρύνει για τις 10.000,00€ τον ΚΑΕ 0899α (αρ.λογ.2486-70) του προϋπολογισμού οικ. Έτους 2011, και για τις 8.000,00€ τον αντίστοιχο ΚΑΕ του προϋπολογισμού οικ. Έτους 2012, και καταχωρήθηκε με α/α 581 στο Βιβλίο Εγκρίσεων και Εντολών Πληρωμής της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου στο Νομό Θες/νίκης.

Προδιαγραφές που θα πρέπει να τηρούνται :

1) Ο Ανάδοχος θα πρέπει να διαθέτει τις απαιτούμενες επαγγελματικές άδειες για συντήρηση καυστήρων υγρών καυσίμων και φυσικού αερίου.

2) Η συντήρηση θα γίνεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, όσον αφορά το φυσικό αέριο σύμφωνα με τον «Τεχνικό Κανονισμό για τις Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου με πίεση λειτουργίας έως και 1 bar» (ΦΕΚ 963/Β/15-7- 2003).

3) Αποδοχή επίβλεψης κατά τη διάρκεια της συντήρησης και κατά τη λήξη της από τους τεχνικούς της Π.Κ.Μ.

4) Στις τιμές να συμπεριλαμβάνεται οτιδήποτε χρειάζεται (υλικά – εργασίες) προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο της μηνιαίας συντήρησης και του ετήσιου καθαρισμού των καυστήρων.

5) Στη συντήρηση του έργου θα προσκομίζονται κάθε φορά, πρωτόκολλο καλής εκτέλεσης από την αρμόδια υπηρεσία, στην οποία θα γίνεται ο έλεγχος του καυστήρα της.

6) Εφόσον προκύψουν κατά την διάρκεια της σύμβασης και άλλοι καυστήρες για καθαρισμό και συντήρηση οι οποίοι δεν είχαν προβλεφθεί, θα πρέπει να ανατεθούν στον ανάδοχο χωρίς επιπλέον χρέωση της Π.Κ.Μ.

7) Άμεση εξυπηρέτηση σε τυχόν βλάβες εντός (24 ώρου) από τον Ανάδοχο.


Στον πίνακα που θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο, περιγράφεται και αποτυπώνεται ο αριθμός των καυστήρων-λεβήτων ανά υπηρεσία, ανά Τύπο- Δυναμικότητα, και ανά είδος καυσίμου (Φ.Α- Πετρέλαιο) του κάθε καυστήρα.


Μειοδότης θα αναδειχθεί ο ανάδοχος του οποίου η οικονομική προσφορά είναι η χαμηλότερη σε ότι αφορά το σύνολο του έργου.

Στην περίπτωση που θα υπάρξουν ισότιμες προσφορές μεταξύ των υποψηφίων τότε ο τελικός ανάδοχος θα προκύψει κατόπιν διαπραγμάτευσης μεταξύ όλων των υποψηφίων.

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να καταθέσουν την οικονομική τους προσφορά σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι τις 23-11-2011 και ώρα 14:30μ.μ. στα γραφεία του Τμήματος Προμηθειών, Βασ. Ηρακλείου 12, 7ος όροφος.

Για περαιτέρω πληροφορίες για το υπό ανάθεση έργο θα δίνονται στο τηλ:2313330065.

Σχετικά Αρχεία
Ετήσιος Τακτικός Καθαρισμός, και Μηνιαία Συντήρηση των Καυστήρων –Λεβήτων των Υπηρεσιών της Π.Κ.Μ. καθώς και των Περιφερειακών Εκπαιδεύσεων του Ν. Θεσ/νίκης