Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

MVP o Τόμιτς στον Κολινδρό




Σάρωσε τους προσωπικούς τίτλους ο Λέον Τόμιτς στο 10ο Διεθνές Εκπαιδευτικό Καμπ στον Κολινδρό!
Παρά την ήττα της ομάδας τους στο all star game, ο Κροάτης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του καμπ και μέλος της καλύτερης πεντάδας, μαζί με τους Κώστα Οικονομόπουλο
 (Ελλάδα), Αλεξάνταρ Ντόζιτς (Μαυροβούνιο), Μαζαλίν Λόβρο (Κροατία) και Μάρκο Αράποβιτς (Κροατία). Ο Τόμιτς, που κέρδισε και το διαγωνισμό καρφωμάτων που έγινε στο ημίχρονο του χθεσινού (27/08) αγώνα, πήρε το τρόπαιό του από το δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού, Ευάγγελο Πολύζο. Τις απονομές στα υπόλοιπα μέλη της καλύτερης πεντάδας έκανε ο πρόεδρος της ΔΗΦΟΠΑΠΟΥ, Γιώργος Καλύβας.
Από την ΕΟΚ δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ από τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στο σύμβουλο ανάπτυξης της ομοσπονδίας Κώστα Πολίτη, στον πρόεδρο της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΟΚ Γιάννη Κουτραφούρη, στην ΕΚΑΣΚΕΜ, τον συντονιστή προπονητή του καμπ Γιώργο Δοξάκη και όλους τους τεχνικούς που συμμετείχαν, στον υπεύθυνο του γραφείου ανάπτυξης της ΕΟΚ Αντώνη Μάρη και στο φυσιοθεραπευτήΤάσο Παπαγιαννίδη.