Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Kρατούσε δεμένο επί 23 χρόνια τον άρρωστο γιο της! (φωτογραφίες)

demeno Kρατούσε δεμένο επί 23 χρόνια τον άρρωστο γιο της! (φωτογραφίες)

Η 76χρονη Κινέζα Ξιάο Ανρόνγκ κρατούσε επί 23 χρόνια σε αιχμαλωσία τον 40χρονο γιο της Τανγκ Ζουχουά, ο οποίος είναι άτομο με νοητική υστέρηση.
Η Ανρόνγκ κράταγε τον γιο της δεμένο με αλυσίδες,  μέσα στον αχυρώνα του σπιτιού της και
αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια αφενός επειδή είναι μεγάλη πια και ξέρει τι θα απογίνει ο 40χρονος αν εκείνη πεθάνει και αφετέρου διότι η σύνταξή της των 18 ευρώ το μήνα (!) δεν της επιτρέπει να τον συντηρεί.
Ο Ζουχουά, δεν φορούσε ποτέ ρούχα διότι, καθώς λέει η μητέρα του, τα έσκιζε. Έτσι, τον είχε μονίμως γυμνό και δεμένο στο τοίχο με αλυσίδες για να μην κάνει κάτι το οποίο θα έβλαπτε τον εαυτό του. Κοιμάται στο πάτωμα γιατί η Ανρόνγκ δεν έχει χρήματα να του αγοράσει κρεβάτι ή έστω ένα απλό στρώμα και δεν μπορεί πλέον να περπατήσει φυσιολογικά μια και τα τόσα χρόνια που έχει περάσει αλυσοδεμένος του επιτρέπουν να παραμένει καθισμένος, γονατιστός ή να σκαρφαλώνει στον τοίχο…
Η κατάσταση εξελίχθηκε στη σημερινή όταν στα 17 του, ο γιος της άρχισε να γίνεται βίαιος και να σπάει πράγματα ενώ ταυτόχρονα τα δύο άλλα παιδιά της οικογένειας έφυγαν από το σπίτι και η Ανρόνγκ έμεινε να τον φροντίζει μόνη της.
Η ίδια λέει ότι ό,τι κάνει το κάνει για το παιδί και πως τον λατρεύει. Οι δυο τους επιζούν, σε μεγάλο βαθμό, χάρη στις δωρεές φαγητού και ρευστού από τους γείτονες, αναφέρει η Daily Mail  σε χαρακτηριστικό δημοσίευμά της.
chinchain Kρατούσε δεμένο επί 23 χρόνια τον άρρωστο γιο της! (φωτογραφίες)
chinchain2 Kρατούσε δεμένο επί 23 χρόνια τον άρρωστο γιο της! (φωτογραφίες)
chinchain3 Kρατούσε δεμένο επί 23 χρόνια τον άρρωστο γιο της! (φωτογραφίες)
chinchain4 Kρατούσε δεμένο επί 23 χρόνια τον άρρωστο γιο της! (φωτογραφίες)

http://www.onlycy.com/