Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Κώστας Καραμανλής: Από τη μελαγχολία στην ευδαιμονία


Κι εκεί που  ο Καραμανλής ήταν στα μαύρα πανιά μέχρι τις εκλογές του  2009 σήμερα βρίσκεται σε πλήρη ευδαιμονία έχοντας αποκαταστήσει πλήρως το ψυχολογικό του προφίλ  και απαλλαγεί από τις σκοτούρες
και τα τρομερά βάρη του κυβερνητικού παρελθόντος. 
Ως πρωθυπουργός , ειδικά τον τελευταίο χρόνο της πρωθυπουργικής του θητείας,  ήταν ένας  άνθρωπος βαθύτατα προβληματισμένος , μελαγχολικός, βλοσυρός, σκασμένος  με τους βασικούς  του συνεργάτες  και  μονίμως  αγχωμένος και στεναχωρημένος από τις συνεχείς επιθέσεις  που δεχόταν  κυρίως στην Ελλάδα.
Πλέον ως πρώην  πρωθυπουργός, ο Καραμανλής είναι άλλος άνθρωπος.  Έκανε πολύ καιρό να ξεπεράσει τη στεναχώρια του ,  αλλά  τώρα ο  κόσμος βλέπει έναν Καραμανλή ευδιάθετο,  απαλλαγμένο από τις σκοτούρες  και  εναρμονισμένο πλήρως στο κοινωνικό του περιβάλλον.
Πηγαίνει διακοπές , φροντίζει την  οικογένεια του , συναναστρέφεται ξανά με τους φίλους του και γενικώς απολαμβάνει την καθημερινότητα του.
Κοντολογίς,  ούτε σκέψη για επιστροφή στην  κεντρική πολιτική  σκηνή.   Όπως  λέει και στους φίλους του, το κεφάλαιο αυτό έκλεισε για τα καλά.
Ανοιχτό είναι  μόνο το ενδεχόμενο της Προεδρίας της Δημοκρατίας  αλλά κι αυτό δεν πρόκειται να το εξετάσει τώρα αφού έχει μπροστά του τουλάχιστον  τέσσερα χρόνια…
http://www.kentrinews.gr/?p=32466