Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Γιαγιά 83 ετών έκανε επέμβαση στήθους με σιλικόνη

marie kolstad breast 300x168 Γιαγιά 83 ετών έκανε επέμβαση στήθους με σιλικόνηΤο γεγονός ότι είναι 83 ετών δεν την απέτρεψε από το να προβεί σε αυξητική επέμβαση στήθους με σιλικόνη. Ο λόγος για την Marie Kolstad από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, η οποία προκάλεσε το
ενδιαφέρον όχι μόνο των ΜΜΕ στις ΗΠΑ αλλά σε όλο τον κόσμο.

Η Marie Kolstad είναι χήρα εδώ και περισσότερο από μια δεκατία, ενώ έχει 4 παιδιά, 13 εγγόνια και 12 δισέγγονα.  Πάντως φοβήθηκε την αντίδρασή τους και το κράτησε μυστικό μέχρι και την ημέρα της επέμβασης.
Η αισθητική επέμβαση έγινε στις 22 Ιουλίου 2011, της κόστισε 8.000 δολάρια και κράτησε τρεις ώρες.
Η ίδια έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, το οποίο πάντως δεν μπορεί να… χαρεί ο σύζυγός της, καθώς έχει πεθάνει.
Όπως δήλωσε η ίδια στη New York Times, έρχεται ο καιρός που «το στήθος σου πάει προς μία κατεύθυνση και το μυαλό σου σε μία άλλη» και επεσήμανε ότι ήθελε τα παιδιά της να είναι περήφανα και για την εμφάνιση της μητέρας τους.
Η κα. Κόλσταντ είπε ακόμα ότι δε θεωρεί τον εαυτό της μεγάλο για μία τέτοιου είδους επέμβαση, γιατί η μητέρα της έζησε πολλά χρόνια και θεωρεί ότι και εκείνη έχει πολλά και καλά χρόνια μπροστά της.

http://www.onlycy.com/