Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

500.000 αύριο και άμεσα μία μεταγραφή!!!


ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ
«500.000 αύριο και άμεσα μία μεταγραφή»
Εποχή Βασίλη Φλωρίδη ξεκινά στον ΠΑΟΚ. Ο ομογενής επιχειρηματίας πήγε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη στα αποδυτήρια της Τούμπας, μετά το τέλος του αγώνα με την Βαλερένγκα, έδωσε
εγγυήσεις στους παίκτες και στη συνέχεια, μιλώντας στους δημοσιογράφους, αποκάλυψε την οριστική συμφωνία αλλά και την «επόμενη μέρα» στην ομάδα!


«Εχουμε συμφωνήσει σε όλα. Αύριο θα μπουν στα ταμεία της ομάδας 500.000 ευρώ σε πρώτη φάση και θα γίνει άμεσα μια μεταγραφή. Θα κάνουμε νέα διοίκηση, εγώ θα είμαι πρόεδρος ενώ θα παραμείνουν Ζαγοράκης και Βρύζας σε ρόλο αντιπροέδρων», τόνισε χαρακτηριστικά στους εκπροσώπους των ΜΜΕ φεύγοντας από την Τούμπα μαζί με τον Γιώργο Σαχπατζίδη.
Και πρόσθεσε για το παιχνίδι με τους Νορβηγούς: «Μου άρεσε η εμφάνιση, ήταν θαύμα. Οπως θαύμα ήταν και ο κόσμος και η ατμόσφαιρα. Ελπίζω να προχωρήσουμε έτσι».
Αμέσως μετά «πολιορκήθηκαν» από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που ήθελε να μάθει λεπτομέρειες και ο Γιώργος Σαχπατζίδης έδωσε διευκρινίσεις. «Πρώτα θα πληρωθούν οι παίκτες και μετά όλα τα άλλα. Εμείς δεν αφήνουμε την ομάδα χωρίς μεταγραφή», ξεκαθάρισε, θέλοντας να δείξει ότι πρώτα θα καταβληθούν στους παίκτες τα οφειλόμενα.
Η επίσκεψη στα αποδυτήρια
Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε μεταβεί στα αποδυτήρια της Τούμπας μαζί με τον Βασίλη Φλωρίδη, «επισημοποιώντας» με την κίνησή του αυτή, ουσιαστικά, τη συμφωνία. «Εμείς είμαστε εδώ. Ολα θα κυλήσουν ομαλά από εδώ και πέρα. Θεωρώ ότι όλα θα είναι καλά στη συνεργασία μας με τη διοίκηση αλλά και της διοίκησης με σας», τόνισε χαρακτηριστικά στους παίκτες ο ομογενής επιχειρηματίας, στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν πρέπει, πλέον, να ανησυχούν για το οικονομικό.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=128741133