Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Με «Βάσια» και «Πανίκα» για τη δικαίωση

Με τον κόσμο να πλησιάζει τις 15.000 και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη να δίνει το παρών, έγινε το βράδυ της Τρίτης (10/5) το ειρηνικό συλλαλητήριο των οπαδών του Ηρακλή στην πλατεία Αριστοτέλους.
Αίτημά τους, η αλλαγή της απόφασης της επιτροπής εφέσεων αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ που δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα στον «Γηραιό».

Με «Βάσια» και «Πανίκα» για τη δικαίωσηΜε «Βάσια» και «Πανίκα» για τη δικαίωσηΜε «Βάσια» και «Πανίκα» για τη δικαίωσηΜε «Βάσια» και «Πανίκα» για τη δικαίωσηΜε «Βάσια» και «Πανίκα» για τη δικαίωσηΜε «Βάσια» και «Πανίκα» για τη δικαίωση

Ο Ψωμιάδης, βέβαια, απέφυγε να πάρει το μικρόφωνο και να μιλήσει στον κόσμο, κάτι όμως το οποίο έκανε ο Βασίλης Χατζηπαναγής που, φορώντας το κασκόλ του Ηρακλή, ξεσήκωσε τους πάντες.
«Με αυτό τον κόσμο που βλέπω, όλα πιστεύω πως θα πάνε καλά, και σύντομα θα ζήσουμε και πάλι καλές στιγμές στον Ηρακλή», είπε ο «Βάσια» που ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του, δίνοντας το σύνθημα «1000 χρόνια Ηρακλής», προκαλώντας παραλήρημα στον κόσμο.
Λίγο νωρίτερα, στο βήμα είχε ανέβει ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Κωνσταντίνος Γωγάκος, ο οποίος ενημέρωσε τον κόσμο για την κλήση του Σοφοκλή Πιλάβιου στη Βουλή, με τους συγκεντρωμένους να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου της ΕΠΟ.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το συλλαλητήριο, στην εξέδρα ανέβηκε ο Τάσος Κατσαμπής, μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή που έδωσαν το παρών.
Ο αρχηγός του «Γηραιού» άκουσε τον κόσμο να φωνάζει το σύνθημα «Τάσο ψυχάρα, για πάντα Ηρακλάρα» και με εμφανή τη συγκίνηση να τονίζει:
«Το έγκλημα ξεκίνησε από πέρσι, ο κόσμος όμως κέρδισε την μάχη. Κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς στην Αθήνα μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά εμείς με τιμιότητα και αγώνα στο γήπεδο κράτησε την ομάδα όρθια. Και φέτος επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό, αλλά στο τέλος θα επικρατήσει και πάλι στο δίκαιο».
Το συλλαλητήριο ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις δέκα και μισή, με τους οπαδούς του Ηρακλή να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το πρωί της Τετάρτης, όταν και θα πάρουν μέρος με δικό τους μπλοκ στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Πηγή... http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10527&subid=2&pubid=128643781