Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Χαμός... made in Greece στο Ιβανώφειο

Η ατμόσφαιρα μύριζε... μπαρούτι πριν από το τζάμπολ και δυστυχώς τα απρόοπτα δεν αποφεύχθηκαν στο Ιβανώφειο. Ρίψη αντικειμένων οδήγησε τον Άρη στα αποδυτήρια, τον κόσμο στην... Αστυνομία και τους διαιτητές να ζητήσουν την εκκένωσή του!

Ηρακλής και Άρης δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την πρώτη περίοδο (σ.σ. απέμενε 1'01''), αφού «βροχή» αντικειμένων ανάγκασε την ομάδα του Λευτέρη Σούμποτιτς να φύγει για τα αποδυτήρια, πριν αρχίσει η... μάχη των οπαδών του «Γηραιού» με την Αστυνομία. Έπειτα από αρκετή ώρα συμπλοκών, οι διαιτητές ζήτησαν την εκκένωση του κλειστού, κάτι που έγινε έστω και με καθυστέρηση.

Σχεδόν 50 λεπτά μετά τη διακοπή, οι παίκτες των δύο ομάδων επέστρεψαν στο παρκέ για ζέσταμα και για την επανέναρξη της αναμέτρησης για την 22η αγωνιστική της Α1, η οποία είχε σταματήσει απρόοπτα με το σκορ 14-9 κι ένα λεπτό να απομένει για το τέλος της πρώτης περιόδου. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα οι «κίτρινοι» αφησαν και πάλι το παρκέ για τα αποδυτήρια, δημιουργώντας νέο ερωτηματικό. Η εξήγηση δόθηκε στο αίτημά τους να αποχωρήσουν κι οι τελευταίοι από το κλειστό, όπως κι έγινε.

Κάτι περισσότερο από μία ώρα αργότερα ξαναπαίχτηκε μπάσκετ...

Δείτε φωτογραφίες και από τη πηγή μας στο παρακάτω σύνδεσμο...
http://www.gazzetta.gr/agonistiki-a1basket/item/1054705403-%CE%A7%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CF%82-made-in-Greece-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%99%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%BF-(pics)#itemImageGalleryAnchor