Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ελαμψαν και σκόραραν «Χάρι» και Τζαβέλλας


Ο Αγγελος Χαριστέας «άρπαξε από τα μαλλιά» την ευκαιρία που του έδωσε ο Φέλιξ Μάγκατ. Ο «Chari» μπήκε στο 83' της αναμέτρησης της Σάλκε με την Αΐντραχτ και μόλις 52 δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του από τον αγωνιστικό χώρο στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σκόραρε!

Η Σάλκε πήρε έτσι τη νίκη με 2-1. Προηγουμένως, ο Γιώργος Τζαβέλλας είχε πετύχει στο 70' το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα της Φρανκφούρτης και μάλιστα από τα 73 μέτρα σε προσπάθεια του να τροφοδοτήσει τον Φάνη Γκέκα. Ο διεθνής Ελληνας αριστερός μπακ έπαιξε σε όλο το ματς ενώ ο Λαρισαίος φορ είχε περάσει ως αλλαγή στο 63' αντί του Χαλίλ Αλτιντοπ. Βασικός για την Αϊντραχτ και ο Γιάννης Αμανατίδης που αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση όπως και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος για την Σάλκε.
Ο Δημήτρης Παππάς αγωνίστηκε βασικός και για 90 λεπτά στην ήττα της Ομπερχάουζεν από την Αουε ενώ αντίθετα ο Μανώλης Κροντήρης έμεινε στον πάγκο.

Εξαιρετικός ήταν ο Παναγιώτης Κονέ στην ισοπαλία που απέσπασε η Μπρέσια από την Ιντερ με 1-1. Ο διεθνής Ελληνας μέσος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και απέσπασε εγκωμιαστικές κριτικές από την «Gazzetta dello Sport». Η ιταλική εφημερίδα έγραψε για τον Κονέ: «Ξεκίνησε ως στήριγμα των Ντιαμάντι και Καρατσόλο και στο τέλος έκανε περισσότερα από τους δυο τους. Διαρκής κίνηση, κοψίματα, πρωτοβουλίες. Και μέσα σε όλα αυτά είχε να αντιπαλέψει και με τον Στάνκοβιτς».

Ο Βαγγέλης Μόρας πέρασε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις του αγώνα της Μπολόνια κόντρα στην Λέτσε που βρήκε νικητές τους «ροσομπλού» με 1-0.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ξεκίνησε βασικός στην 11άδα της Γκροσέτο στο παιχνίδι με την Πεσκάρα αλλά αντικαταστήθηκε στο 59' από τον Ασαντέ. Η Γκροσέτο νίκησε με 3-2. Για τον πρώην μέσο της ΑΕΚ αυτή ήταν η πρώτη του συμμετοχή στην Γκροσέτο.

Τέλος ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πέρασε ως αλλαγή στο 52' στην αναμέτρηση της Θέλτα με την Β΄ομάδα της Βιγιαρεάλ για την Segunda Division. Η Θέλτα γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0.


Eπιμέλεια: Γιάννης Κατσαρός

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16494&subid=2&pubid=118872683