Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Αποχή στον ΠΑΟΚ!


Σε αποχή από τις προπονήσεις προχώρησαν πριν από λίγο οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις οφειλές της διοίκησεις προς τους ίδιους!

Αρνήθηκαν να συζητήσουν την απόφασή τους και σε προχώρησαν σε ανακοίνωση, με την οποία εξηγούν το σκεπτικό και τις θέσεις τους!


Να σημειωθεί ότι η κίνηση αυτή των παικτών δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά αποφασίστηκε την ώρα που ήταν συγκεντρωμένοι στα αποδυτήρια, λίγο πριν να βγουν για την προγραμματισμένη προπόνηση. Ταυτόχρονα, ούτε ο Θ. Ζαγοράκης ήταν ενημερωμένος...

Ολα αυτά, λίγες μόλις ημέρες μετά τη μεγαλειώδη εμφάνισή τους στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ για το Europa League!

Οπωσδήπτε η εξέλιξη αυτή εκθέτει ανεπανόρθωτα τη διοίκηση του Θ. Ζαγοράκη, ενώ καταδεικνύει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει -και- ο "Δικέφαλος του Βορρά"...

Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του "Δικεφάλου" έχει ως εξής...

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές του Π.A.Ο.Κ. μετά από μεταξύ μας συζήτηση αποφασίσαμε να μην προπονηθούμε σήμερα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις καθυστερήσεις αρκετών μηνών στις πληρωμές δόσεων συμβολαίων, πριμ (σ.σ. περσινών του Ιουνίου) και διάφορων άλλων παροχών (σ.σ. από Σεπτέμβριο έως σήμερα).

Επίσης μ' αυτόν τον τρόπο συμπαραστεκόμαστε στους συμπαίκτες μας, εκείνους, κυρίως στους νέους ποδοσφαιριστές, που αντιμετωπίζουν σημαντικό οικονομικό πρόβλημα, λόγω των καθυστερήσεων αυτών. Από αύριο θα συμμετέχουμε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας».

Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ


http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=113922685