Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ο Π. Ψωμιάδης στη συνεδρίαση των 13 αιρετών Περιφερειαρχών και στις συναντήσεις με υπουργούς Πολιτισμού & Αγροτικής Ανάπτυξης


Στην Αθήνα θα βρεθεί αύριο Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011 ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση των 13 αιρετών Περιφερειαρχών, προεδρεύοντος του Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.).


Στη συνέχεια, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης θα συμμετάσχει στις διαδοχικές συναντήσεις των 13 αιρετών Περιφερειαρχών με τους Υπουργούς Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκανδαλίδη.

Στη συνάντηση με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί, στο γραφείο του Υπουργού (Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα), οι 13 Περιφερειάρχες θα συζητήσουν θέματα που άπτονται της μετάβασης των αρμοδιοτήτων τουριστικού χαρακτήρα από το κράτος και τον ΕΟΤ στις αιρετές Περιφέρειες, καθώς και την κατάρτιση και συμμετοχή προγραμμάτων τουριστικής ανάπτυξης και προβολής των Περιφερειών.

Στη συνέχεια, η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΝ.Π.Ε. θα συναντηθεί στις 14.00 με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκανδαλίδη, στο γραφείο του στο Υπουργείο (Αχαρνών 2, Αθήνα), προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν στα προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης των Περιφερειών.