Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

«Έδωσα ότι είχα για την ομάδα»


Απολογητικός εμφανίστηκε στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του έξω από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως «έδωσε» ό,τι είχε για το καλό της ομάδας ενώ παρουσιάστηκε βέβαιος πως ο «Γηραιός» θα ανακάμψει και θα ξεφύγει από την δύσκολη θέση.
«Έπρεπε να φύγω για το καλό του Ηρακλή. Δεν έφυγα για τις αποδοκιμασίες, ούτε για τα αποτελέσματα. Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για τους λόγους που πήρα αυτή την απόφαση. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και όλοι να σταθούν στο πλευρό των παικτών», τόνισε ο Ουζουνίδης ενώ συμπλήρωσε , «οι αποδοκιμασίες των οπαδών δεν έχουν καμία σχέση με την απόφασή μου. Έδωσα ότι είχα για την ομάδα, με τις καλές και τις άσχημες στιγμές μου.»

Ο 43χρονος προπονητής ευχήθηκε και καλή επιτυχία στον αντικαταστάτη του ενώ μίλησε και για την κατάσταση στην διοίκηση της ομάδας. Χαρακτηριστικά είπε: «Προσπαθήσαμε πολύ, δουλέψαμε πολύ όλο αυτό το διάστημα. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να παίρνεις αποφάσεις που θεωρείς ότι είναι οι κατάλληλες για την ομάδα. Η ομάδα θα ξεφύγει από τη δύσκολη θέση. Ήρθαν καλοί παίκτες. Εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρει ο νέος προπονητής και να πάρει η ομάδα τους βαθμούς που χρειάζεται. Η κατάσταση δεν είναι τόσο κακή, όσο παρουσιάζεται. Ομάδες που θεωρούνται εκπλήξεις στο πρωτάθλημα, απέχουν δύο βαθμούς από εμάς. Αισθανόμουν ότι δεν ήμασταν όλοι μαζί. Δεν ξυπνάς μία μέρα και λες ότι φεύγω. Οι διοικούντες είναι ακόμη άπειροι, αφού είναι η πρώτη τους χρονιά στην ομάδα. Έκαναν λάθη, αλλά δεν ήταν εσκεμμένα. Δεν είχαν ποτέ τους κακή πρόθεση. Ήθελαν να παραμείνω, αλλά πίστευα στην απόφασή μου».

Πηγή: sport-fm