Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ανασκαλνώντας:ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ
8
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1996

ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ, 8. (Αντ/ση Β. Κορωνίδης).-

Επιτέλους φως στο θέμα της μπλε κάρτας του Σέρβου Μάτσκοβιτς, του δεύτερου ξένου του Κολινδρού που το θέμα του κατάντησε σήριαλ.

Η ομάδα του Κολινδρού θα μπορέσει να υπολογίζει τον Μάτσκοβιτς αφού ειδοποιήθηκε ότι σήμερα φθάνει στην ΕΠΟ η μπλε κάρτα του Σέρβου ποδοσφαιριστή και αμέσως θα εκδοθεί δελτίο ώστε να παίξει στο κρίσιμο εκτός έδρας παχνίδι με την Δόξα Βύρωνα.

Ο Μάτσκοβιτς έπαιξε χθες στο φιλικό παιχνίδι και η απόδοσή του ήταν πάρα πολύ καλή.

Σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε χθες η Αναγέννηση Κολινδρού στο θαυμάσιο γήπεδο της Βροντούς με τον τοπικό Ολυμπο. Νικήτρια φυσικά η ομάδα του Κολινδρού που ήταν σαφώς ανώτερη. Ο Ολυμπος Βροντούς είναι ομάδα α κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Νίκησε με 7-0 και τα γκολ πέτυχαν στο 35 με σουτ έξω από την περιοχή ο Ευθυμίου. το 2-0 έκανε ο Μάτσκοβιτς με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ματθαίου. Το 3-0 ο Γεωργιάδης με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε. Το 4-0 πάλι ο Γεωργιάδης και πάλι με ατομική προσπάθεια. Το 5-0 στο 70 ο Ματθαίου με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και τέλος στο 75 ο Ευθυμίου εκμεταλλεύτηκε λάθος δύο αμυντικών, πήρε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον τερματοφύλακα γράφοντας το 6-0 και τέλος στο 85 ο Ματθαίου μετά από σέντρα του Καράμπουρνου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό Ολυμπος Βροντούς - Αναγέννηση Κολινδρού 0-7.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Αναστασιάδη που είχε επόπτες τους κ.κ. Σοφίδη και Σακκούλα

Πηγή: Αρχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ