Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Η άγνωστη περιπέτεια του Θοδωρή Δρακάκη

Ο παρουσιαστής του μεσημεριανού δελτίου του STAR παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό και έφερε στο φως της δημοσιότητας μια περιπέτεια της υγείας του που κανείς μέχρι σήμερα δεν γνώριζε.

«Μόλις μπήκαμε στο γραφείο του γιατρού και αφού είχα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, μου είπε: “Καρκίνος. Και μάλιστα επιθετικής μορφής. Θα χρειαστεί να κάνουμε εισαγωγή”. “ΟΚ” του είπα “Θα το σκεφτώ και, κάποια στιγμή, θα ξανάρθουμε”. “Δεν καταλάβατε, κύριε Δρακάκη, έχετε καρκίνο και, αν δεν εισαχθείτε άμεσα στο νοσοκομείο, κινδυνεύει η ζωή σας» μου απάντησε», αποκαλύπτει ο anchorman του μεσημεριανού δελτίου στο περιοδικό «People».

Ο Θοδωρής κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο και, όπως λέει, αυτό οφείλεται στον γιατρό του. Ήταν υπό συχνή ιατρική παρακολούθηση: «Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά χάρη στον γιατρό μου, Πλάτωνα Κεχαγιά. Εκείνη την περίοδο ήμασταν όλοι μες στο άγχος, θέλαμε όλα να είναι εντάξει και να μην αντιμετωπίσω ξανά κάποιο παρόμοιο πρόβλημα. Από αυτή μου την περιπέτεια, που δεν εύχομαι να συμβεί ποτέ σε κανέναν άνθρωπο στον κόσμο, κατάλαβα ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο και πως πρέπει να χαιρόμαστε και να εκτιμάμε την κάθε μας στιγμή μέσα στη μέρα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το αύριο».

Πηγή:http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=218282&cid=11