Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ο Ηρώδης... της Βουλής

Φλύκταινες έβγαλε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ακούγοντας τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., Αστέριο Ροντούλη, να τον αποκαλεί Ηρώδη (!), κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού.

Ο βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού έκανε λόγο για τις περικοπές των οικογενειακών επιδομάτων, τις οποίες προσανατολίζεται να πραγματοποιήσει η κυβέρνηση.

Μέχρι εδώ καλή η κριτική, αλλά εκείνο που εξόργισε τον υπουργό Υγείας και τον «έβγαλε από τα ρούχα του» ήταν ένα περιστατικό που έζησε (ή ενδεχομένως και να επινόησε) ο Αστέριος Ροντούλης. «Ήμουν σε μια εκδήλωση πολυτέκνων και όλοι φώναζαν “Ηρώδης - Ηρώδης”. Κι όταν ρώτησα ποιον εννοούν μου είπαν το Λοβέρδο… Γελάτε, κύριε υπουργέ;» είπε ο Αστέριος Ροντούλης απευθυνόμενος στον υπουργό, που είχε ήδη αρχίσει να χάνει όχι μόνο το γέλιο, αλλά και το χρώμα του.

«Είστε απαράδεκτος» ανταπάντησε ο υπουργός Υγείας. «Εσείς είστε απαράδεκτος! Παίζετε κορώνα – γράμματα στην πολιτική σας καριέρα. Ντροπή σας να θέλετε να χτυπήσετε τους τρίτεκνους, αλλά δεν έχετε κάνει φτωχός για να ξέρετε! Εκθέτετε τον πρωθυπουργό, ο οποίος μιλώντας σε πολύτεκνες οικογένειες έλεγε ότι θα τους ενισχύσει», συνέχισε να σχολιάζει, ουρλιάζοντας, ο κ. Ροντούλης.

Κόκκινος - σαν τη γραβάτα του - είχε γίνει ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ποιος ξέρει από μέσα του, τι να έχει σούρει στο Ροντούλη, ο οποίος στους διαδρόμους της Βουλής επαίρετο ότι «ξέσκισε» τον υπουργό!


Πηγή:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=225266&cid=7