Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Η Τζούλια ...διαδηλώνει με ροζ Porsche!

Η Τζούλια διαδηλώνει κατά των μισθών πείνας…. Όχι δα!
Η σταρ των ροζ DVD μπήκε στο ροζ αυτοκινητάκι της, φόρεσε τα ροζ γυαλιά και σαν άλλη μπάρμπι μέσα στο μπάρμπι-όχημα κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας για προσωπικές της δουλειές αλλά έπεσε πάνω στον λαό!

Τη στιγμή που το όχημα της διέσχιζε τη Σταδίου, έπεσε πάνω στη διαδήλωση των εργατών της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης οι οποίοι εκείνη την ώρα κατευθύνονταν με πορεία στο υπουργείο Οικονομικών διεκδικώντας οικονομική ενίσχυση των ανέργων του κλάδου τους.

Η Ροζ Porsche της πλατινέ ντίβας παρεισέφρησε στη πορεία κάνοντας τους εργάτες να στέψουν το βλέμμα τους επάνω της αφήνοντας, προσωρινά, τα προβλήματά τους στην άκρη. Φυσικά αυτό που ακολούθησε είναι αντάξιο της φήμης της: η οδηγός κατέβασε το τζάμι και έγινε αποδέκτης ευφημιών ενώ πολλοί περαστικοί δε μπορούσαν παρά να στρέψουν το βλέμμα επάνω της.

Highlight της ημέρας ήταν όταν ένα αλλοδαπός που στεκόταν στο φανάρι, την πλησίασε και της ζήτησε αυτόγραφο. Εκείνη φυσικά υπάκουσε στην επιθυμία του, έβαλε την υπογραφή της σε ένα λευκό χαρτί και πάτησε γκάζι προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πηγή:http://www.newsbomb.gr/koinonia/story/i-tzoulia-...diadilonei-me-roz-porsche