Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Εδώ ο τόπος καίγεται κι αυτοί το βιολί τους

Θέλω να αναφερθώ λίγο σε προηγούμενη ανάρτηση που αφορά τη καλλιέργεια καπνού και τις διαβουλεύσεις που πραγματοποιούνται για το μέλλον της.

Από όσα κατάλαβα,ένας που είχε παλιά 4 τόνους ποσόστωση καπνού κι έπαιρνε 12000 € επιδότηση το χρόνο,τώρα θα παίρνει 6000€ το χρόνο ως το 2013 συν άλλα 9000€ συνολικά για όλα τα υπόλοιπα χρόνια.
Σαν να σου λένε με τρόπο:
Κύριοι αλλάξτε καλλιέργεια μόνοι σας και ότι σας φωτίσει ο θεός,διότι δεν υπάρχει κανένας κρατικός σχεδιασμός και καμιά διάθεση να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με τα προβλήματα των αγροτών.
Κι αυτό αφορά όλες τις μέχρι τώρα κυβερνήσεις,δίχως καμιά εξαίρεση.
Είναι πασιφανές άλλωστε.
Αλλά που να βρεθεί τσίπα πάνω τους να παραιτηθούν και να μας αδειάσουν τη γωνιά,που εξακολουθούν να ζητάνε τη ψήφο μας και να "απειλούν" μάλιστα με προσφυγή στις κάλπες αν δε πρασινίσει ή αν δε γαλαζοποιηθεί η Ελλάδα, σε τόσο χαλεπούς καιρούς που δεν αντέχει η οικονομία μας άλλες παλινωδίες και οικονομικούς σκοπέλους.
Τόσο τους κόβει όμως ή τέτοιες εντολές εκτελούν.
Να σας πω την αμαρτία μου, πίστευα από το καλοκαίρι ακόμη, ότι πρώτα θα γίνουν βουλευτικές εκλογές και μετά αν αντέχαμε οικονομικά,θα γινόταν και δημοτικές εκλογές.
Προλαβαίνω να μη διαψευστώ...
Πάντως με τις απειλές του κυρίου Παπανδρέου για νέες εκλογές,πείστηκε κι ο τελευταίος πιστός οπαδός του ότι οι κύριοι δε χαμπαριάζουν τίποτα πέρα από το τομάρι τους.
Η Ελλάδα να είναι βαμμένη στο χρώμα του κόμματός τους και οι άλλοι να πάν να μπιπ,όπως έλεγε κάποτε κι ο Θωμάς Μητρόπουλος του Αιγάλεω για τις ποδοσφαιρικές ομάδες των ΟΣΦΠ και Αιγάλεω.
Θέλω να υπενθυμίσω για μια ακόμη φορά στους υποψήφιους Έλληνες ψηφοφόρους να προσέξουν ιδιαίτερα τι,πως κι αν θα ψηφίσουν.
Να προσέξετε αγαπητοί να μη παίξτε το παιχνίδι των πολιτικών κομμάτων και των παπαγάλων τους.
Θα βουλιάξουμε μια ώρα αρχύτερα,από το αρχικό σχέδιο...
Το έχω ξαναγράψει ότι αυτές οι εκλογές είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα των κομμάτων και γι' αυτό άλλωστε προκηρύχτηκαν μ' αυτόν τον τρόπο.
Εγώ δε θα ψηφίσω για προσωπικούς μου λόγους,αλλά όσοι πάτε να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και διορατικοί... με τη ψήφο σας.

Υ.Γ.
Αν δε με βγάλετε από Εφορευτική επιτροπή εκλογών, που με βάζετε τρίτη φορά σερί και τέταρτη συνολικά χωρίς τη θέλησή μου,θα ανεβάσω σχετική ανάρτηση στο ίντερνετ με όλα τα ονόματα φυσικά και θα το αναπαράξουν όλα τα μεγάλα μπλογκ.
Γι' αυτό να απαντήσετε στο email που σας έστειλα,να σηκώνετε τα τηλέφωνα που σας καλούμε και να διορθώσετε άμεσα το λάθος σας.