Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Μακρίδης

Μας έστειλαν προχθές ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο στα πλαίσια προεκλογικών εκστρατειών που αφορά τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο κύριο Νίκο Μακρίδη
Προβληματίστηκα πολύ αν θα πρέπει να το ανεβάσω ή όχι.
Τελικά μετά από εκτενή συζήτηση κι άλλων συντακτών και διαχειριστών αποφασίστηκε να αναρτηθεί.
Αυτό λοιπόν και θα γίνει.
Επειδή όμως θα υπάρξουν τώρα κι άλλες παρόμοιες επιστολές,οφείλουμε να δεσμευτούμε ότι θα ανεβούν όλες κι οποιονδήποτε υποψηφίων.
Για οποιαδήποτε όμως σχόλια που θα γίνουν ξεκαθαρίζουμε ότι δε μπορούμε να τα ελέγχουμε,εκτός κι αν είναι υβριστικού περιεχομένου,οπότε θα αφαιρούνται δια παντός από τις σχετικές αναρτήσεις,μόλις πέσουν στην αντίληψή μας.

Αν κάτι αλλάξει θα σας ενημερώσουμε και θα το αιτιολογήσουμε φυσικά πρωτίστως.
Προς το παρόν αναρτούνται τα πάντα σε σχέση με προεκλογικές εκστρατείες!!!
Αυτά προς ξεκαθάρισμα της θέσης μας.
---------------------------------------------------------------




Κέρδισε τις εντυπώσεις στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Μακρίδης. Ο νεότερος του ψηφοδελτίου κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου με την μεστή, ανθρώπινη και ενωτική, μα πάνω απ’ όλα με φρέσκο αέρα ομιλία του.

Από αυτήν κρατάμε τη φράση: « Στην Πιερία που οραματίζομαι δεν περισσεύει κανείς και δεν θα πάψω να διεκδικώ για το Νομό μας και για τους πολίτες του το καλύτερο…».

Μετά το τέλος της ομιλίας του ο Νίκος Μακρίδης απέσπασε ένα δυνατό και αυθόρμητο χειροκρότημα από τους παρευρισκομένους.