Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Ενεργοποιούνται άπαντες στον Πιερικό!/ Πλησιάζει ο Πατσογιώργος!

 Τη φετινή μεγάλη ευκαιρία να ξαναγίνει ο Πιερικός πρωταγωνιστής έχουν αντιληφθεί και βλέπουν με καλό μάτι
οι επιχειρηματίες στην Πιερία, γι αυτό και στέκουν στο πλευρό της διοίκησης του ιστορικού συλλόγου της περιοχής τους.
Οι άνθρωποι του σχήματος που διοικεί ο Παναγιώτης Διακουμάκος και κρατάει τις τύχες του συλλόγου στα χέρια του, έρχονται καθημερινά σε επαφή με επώνυμους φίλους της ομάδας που έχουν οικονομικά τη δύναμη να στηρίξουν την φετινή προσπάθεια και αναφέρουν τον στόχο της επιστροφής του Πιερικού στις επαγγελματικές κατηγορίες, αναλύοντας και τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρουν να πετύχουν. Ένας στόχος που για να επιτευχθεί, χρειάζεται και οικονομικά την ενίσχυση τους.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την άλλη Δευτέρα 23 Ιουλίου, με τον Λεωνίδα Μπίλη να κλείνει τα πρώτα φιλικά για την ομάδα του βάση τους προγράμματος που θα ακολουθηθεί. Ανάμεσα στις ομάδες που θα τεθούν αντίπαλοι του Πιερικού στα φιλικά αυτά, θα είναι η Κ20 του ΠΑΟΚ στα μέσα του Αυγούστου (12 ή 13/7) στην Κατερίνη και η Κ20 του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου, που θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της στο Ελατοχώρι.
Πηγή: pieriasport-news
Μια απο τις καλύτερες προσθήκες που θα μπορούσαν να γίνουν στην θέση κάτω απο τα δοκάρια πραγματοποίησε ο Πιερικός, κάνοντας δικό του Δημήτρη Πατσογιώργο. Ο νεαρός τερματοφύλακας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για τους φιλάθλους της Πιερίας (και όχι μόνο).
Είναι από τους ποδοσφαιριστές που βγήκαν από τα “σπλάχνα” στην Κατερινιώτικης ομάδας, που δείχνει ότι έθεσε για φέτος υψηλούς στόχους και κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να τους υλοποιήσει.
Η διοίκηση του Παναγιώτη Διακουμάκου κινείται μεθοδικά και ήδη έχει κλεισθεί ραντεβού ώστε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να δώσει τα χέρια και με τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο Γιώργο Κυπαρίσση που όπως δείχνουν όλα, θα αποτελέσει για τη νέα περίοδο την δύναμη κρούσης στον επιθετικό τομέα της ομάδας του Λεωνίδα Μπίλη!
 Πηγή: pieriasport-news