Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Δήμος Κατερίνης: Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Δημητρίου

 Σημαντικές παρεμβάσεις σε αγροτικούς δρόμους, οι οποίοι καθημερινά εξυπηρετούν τον αγροτικό πληθυσμό του Δήμου, υλοποιούνται
μεθοδικά και συστηματικά σε όλη τη διάρκεια του έτους, στο σύνολο του αγροκτήματος του Δήμου Κατερίνης, από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας.
Την τρέχουσα περίοδο, το πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας, με όλα τα μηχανήματα που διαθέτει η υπηρεσία (σκαπτικά, φορτωτή, ισοπεδωτές, φορτηγά), καθώς και με μισθωμένα μηχανήματα, επικεντρώνεται στην συντήρηση – βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Δημητρίου.


Όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος: «Στόχος μας είναι η βελτίωση του αγροτικού οδικού δικτύου για την εξυπηρέτηση των αγροτών και των κατοίκων αγροτικών περιοχών του Δήμου μας και η τόνωση της αγροτικής οικονομίας. Προς την κατεύθυνση αυτή, με μέριμνα του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη, σε συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων, η βελτίωση της πρόσβασης των παραγωγών στη γεωργική γη, στις καλλιέργειές τους, αλλά και στις κτηνοτροφικές μονάδες είναι εξαιρετικά σημαντική και τίθεται σε πρώτη προτεραιότητα».