Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Τετράδα εμπειρίας στη Νίκη Αγκαθιάς!

Σε μπαράζ μεταγραφών προχώρησε η ομάδα της Αγκαθιάς,
προκειμένου να ενισχυθεί για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Αυτό το μαρτυρούν οι πολύ καλές μεταγραφές που έκανε, με αποκορύφωμα την τετράδα από το Αιγίνιο, αφού παίκτες έμπειροι όπως ο τερματοφύλακας Τόλιος, ο σέντερ μπακ Λιόλιος, ο πολυθεσίτης Γιαζιτζόγλου που υπέγραψαν, καθώς και ο Ζούρκος με τον οποίο μένουν τα τυπικά για τις υπογραφές, θα φοράνε τη νέα περίοδο την φανέλα της Νίκης.
Ακόμη οι ασπρόμαυροι ενέταξαν στο δυναμικό τους άλλους 13 παίκτες έμπειρους και συγχρόνως νεαρής ηλικίας, όπως είναι οι: Αβραμόπουλος αμυντικό χαφ από την Αλεξάνδρεια, Καψάλης δεξί χαφ από τη Νάουσα, Ηλίας δεξί μπακ από την Λευκίμη, Ρογγότης σέντερ μπακ από την Λευκίμη, Παπαδόπουλος αριστερό μπακ από την Κρύα Βρύση, Γκελοσάνι 10ρι από τον Φούφα, Βουλγαρόπουλος δεξί μπακ από το Πλατύ, Λαζόπουλος που έμεινε ελεύθερος από την ΒΕΡΟΙΑ, Πετράι δεξί χαφ από τον ΠΑΟΚ Αλ. , Αργυρόπουλος τερματοφύλακας από τα Τρίκαλα, ενώ ήρθε σε συμφωνία με τον ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ να πάρει δανεικούς τους νεαρούς Τσουλχάι, Πατσιαβούρα και Τσιότρα, οι οποίοι την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στα Τρίκαλα Ημαθίας, επίσης δανεικοί.
Οι μεταγραφές δεν σταματάνε εδώ, αφού οι άνθρωποι της Αγκαθιάς έχουν σκοπό να κάνουν ακόμη δύο, προκειμένου να είναι πλήρεις σε όλες τις θέσεις.
 Πηγή: kerkidasport

https://www.mikriliga.com/