Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

5ος Αγώνας Δρόμου Αλληλεγγύης διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους

Ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους διοργανώνει και προκηρύσσει τον 5ο     Αγώνα Δρόμου Αλληλεγγύης συνολικής απόστασης 5χλμ, o οποίος
διεξάγεται εντός των ορίων της ενορίας και έχει χαρακτήρα αγωνιστικό– περιπατητικό.  Για το 2018 επιλέχθηκε η ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Η Λάμψη της Αγάπης».

Ο αγώνας για τον οποίο δεν υφίσταται  όριο συμμετοχών υποστηρίζεται από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» και τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 και ώρα 19:00. Ως αφετηρία και τερματισμός ο αύλειος  χώρος του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους . Η διαδρομή είναι ασφάλτινη σε όλο της το μήκος, ενώ  θα επιτηρείται από την Τροχαία Κατερίνης, την Δημοτική Αστυνομία και εθελοντές κατοίκους του Σιδ. Σταθμού Κατερίνης.  Για την ασφάλεια του αγώνα η Τροχαία Κατερίνης θα εφαρμόσει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η συμβολική συνδρομή συμμετοχής ύψους 5€  θα καταβάλλεται από τους συμμετέχοντες κατά την παραλαβή του αριθμού τους. Για ενδεχόμενες δωρεές ή ποσά πλέον των 5 ευρώ παρακαλούμε να απευθύνεστε στον π. Κυριάκο. Οι αριθμοί συμμετοχής θα διανεμηθούν την Παρασκευή 24 Αυγούστου, στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους κατά τις ώρες 17:30 έως 21:00. Στις περιπτώσεις συμμετεχόντων που αδυνατούν να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά τη δήλωσή τους, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6977848481 (Εφημέριος του Ιερού Ναού). Οι δρομείς που πρόκειται να ταξιδέψουν αυθημερόν από άλλους νομούς θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς κατά την ημέρα του αγώνα. Παρακαλείστε να κατοχυρώσετε θέση και αριθμό εμπρόθεσμα και να ακολουθήσετε τις παραπάνω οδηγίες.

Σε επιλεγμένα σημεία  της διαδρομής θα υπάρχουν μουσικοί σταθμοί με την συμμετοχή παραδοσιακών σχημάτων. Η διαδρομή θα είναι σηματοδοτημένη, ενώ θα τοποθετηθούν και χιλιομετρικές ενδείξεις.

Με βάση τις επκρατούσες καιρικές συνθήκες  οι διοργανωτές θα αποφασίσουν και θα ανακοινώσουν έγκαιρα την λειτουργία ή μη Σταθμού υδροδοσίας.

Το Σώμα Εθελοντών Ναυαγοσωστών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα φροντίσει για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα. Ασθενοφόρο θα βρίσκεται σε ετοιμότητα,  ενώ την ιατρική κάλυψη θα παρέχει ο Ιατρικός Σύλλογος Ν. Πιερίας.

Τα αποτελέσματα θα εκδοθούν άμεσα με ευθύνη εθελοντών. Η χρονομέτρηση δεν θα είναι ηλεκτρονική, ωστόσο θα βασίζεται σε αξιόπιστες μεθόδους. Προς διευκόλυνση της έκδοσης των αποτελεσμάτων παρακαλούνται οι αθλητές κατά τον τερματισμό τους να φέρουν στο στήθος τον αριθμό συμμετοχής.

Για την επικοινωνία του αγώνα και για την ενημέρωση της εξέλιξης του, φροντίζει ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ν. Πιερίας.

Την φωτογραφική κάλυψη του αγώνα αναλαμβάνουν εθελοντές οι οποίοι θα δημοσιεύσουν άμεσα πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς και περιπατητές θα δοθεί ανάγλυφο, συλλεκτικό μετάλλιο σε ανάμνηση του αγώνα και πακέτο με μικρογεύματα, ροφήματα και αναμνηστικά . Δεν υφίστανται ηλικιακές κατηγορίες, βραβεύονται όμως οι τρεις πρώτες άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες γενικής κατάταξης. Επίσης, από την ιστοσελίδα του συλλόγου δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ»  και από την επομένη του αγώνα, οι δρομείς θα έχουν την δυνατότητα να εκτυπώσουν το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Όλοι οι συμμετέχοντες τρέχουν ή περπατούν με δική τους ευθύνη και αφού έχει έχουν πιστοποιηθεί από γιατρό ότι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Για τις δηλώσεις συμμετοχής ο μοναδικός τρόπος εγγραφής είναι η συμπλήρωση των ατομικών στοιχείων στην παρακάτω φόρμα. Για την εγγραφή πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/forms/d/17y-j_72-wLNrJfeBmLhafesRXOJQUUEKuCTmnZ-CZnE/edit

Ως ημερομηνία λήξης εγγραφών ορίζεται η 23η Αυγούστου ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 το πρωί.

Για πληροφορίες αγώνα και εγγραφών καλέστε στο 6948180760 (Χρήστος Μυστρίδης).  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου solidarityrunagioucharalampous@gmail.com π.Κυριάκος Κοκελίδης


Καλή επιτυχία και καλό τερματισμό.