Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από αυτήν την Πέμπτη 19/7/18 - 25/7/18

Αιθ1: (κλιματίζεται)

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 3: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ  -

HOTEL TRANSYLVANIA 3    (ΜΕΤΑΓΛ.)

Προβολές:  Κάθε μέρα στις 18.30



Σκηνοθεσία:    ΤΖΕΝΤΙ ΤΑΡΤΑΚΟΒΣΚΙ
Σενάριο:          ΤΖΕΝΤΙ ΤΑΡΤΑΚΟΒΣΚΙ
Ηθοποιοί:        ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑΤΑΣΣΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:    Η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.  


 

 

ΘΕΡΙΝΗ   Αίθουσα

(Σε περίπτωση κακοκαιρίας η προβολή θα μεταφερθεί στην Αίθουσα 1)

MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN

Σκηνοθεσία/ Σενάριο: ΟΛ ΠΑΡΚΕΡ

Ηθοποιοί         ΑΝΤΙ ΓΚΑΡΣΙΑ, ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ, ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ, ΣΕΡ, ΣΤΕΛΑΝ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ, ΚΟΛΙΝ ΦΕΡΘ, ΤΖΟΥΛΙ ΓΟΥΟΛΤΕΡΣ, ΚΡΙΣΤΙΝ ΜΠΑΡΑΝΣΚΙ, ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΚΟΥΠΕΡ,

Προβολές:  Κάθε μέρα στις 21.15


H συνέχεια του «Mamma Mia!» με ακόμη περισσότερα χιτ των ABBA με φόντο τα ελληνικά νησιά και τη σαρωτική εμφάνιση της Σερ!

Δέκα χρόνια μετά το γάμο της με τον Σκάι, η Σόφι προσπαθεί να ανανέωσει το ξενοδοχείο της μητέρας της στο ελληνικό νησί με το όνομα... Καλοκαίρι.

Για να το καταφέρει θα ζητήσει τη βοήθεια των πιστών φιλενάδων της μητέρας της και κάπως έτσι θα μάθει ακόμη περισσότερα μυστικά για το παρελθόν της για τους μπαμπάδες της και για την ανεπανάληπτη γιαγιά της.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:    Όλο το λαμπερό καστ της πρώτης ταινίας μαζί με νέα, ταλαντούχα παιδιά, έρχονται με ορμή να μας συγκινήσουν, να μας κάνουν να γελάσουμε, να τραγουδήσουμε και να ονειρευτούμε! Στο νησί Καλοκαίρι, η Σόφι (Αμάντα Σέιφριντ), η κόρη της Ντόνα (Μέριλ Στριπ), αναλαμβάνει να δώσει νέα πνοή στο ξενοδοχείο και οι θρυλικές «Dynamos» μάς ταξιδεύουν σε παρόν και παρελθόν μέσα από τα πολυαγαπημένα τραγούδια των ΑΒΒΑ!
Επίσημο site: https://www.mammamiamovie.com/



Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω: