Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους - Ένα εκπληκτικό φεστιβάλ που όμοιό του δεν έχουμε την τύχη να παρακολουθούμε συχνά...

Καλλιτεχνικές συναντήσεις από όλο τον κόσμο!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους είναι έτοιμο να φιλοξενήσει σημαντικές παραγωγές από το εξωτερικό, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του «4ου Φεστιβάλ Δάσους ΚΘΒΕ», που θα πραγματοποιηθεί από 27 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό της πόλης να γνωρίσει διακεκριμένους καλλιτέχνες και βραβευμένες θεατρικές παραγωγές από την Ιταλία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ουγγαρία, την Πορτογαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Λίβανο.


Εννέα ενδιαφέρουσες  παραγωγές που θα παρουσιαστούν στις σκηνές του ΚΘΒΕ, ενώ μια πανηγυρική συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με Αφιέρωμα στην κινηματογραφική μουσική του John Williams θα αποτελέσει την εναρκτήρια εκδήλωση του Διεθνούς Φεστιβάλ.
 
Το «Φεστιβάλ Δάσους ΚΘΒΕ» υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).
 


Η διοργάνωση του «Διεθνούς Φεστιβάλ Δάσους» εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» του ΕΣΠΑ 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 2ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΑΣΟΥΣ


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ