Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Σημαντική συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην έκθεση EL&TEKNIK της Δανίας

Ακόμη μία διεθνή συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αυτή την φορά στο Odense της  Δανίας, στην έκθεση EL&TEKNIK 2018, που
έλαβε χώρα από τις 15 έως τις 17 Μαΐου 2018, στο συνεδριακό κέντρο Odense Congress Center. Τα προϊόντα της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο του συνεργάτη της CABICON A/S, όπου υπήρξε η δυνατότητα της παρουσίασης των προϊόντων φωτισμού ασφαλείας στη Δανέζικη αγορά. Η δυναμική της διεθνούς έκθεσης EL& TEKNIK 2018 , απορρέει από την ποιότητα και το κύρος των εκθετών αλλά και των επισκεπτών της, που εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την συμμετοχή τους. Οι συμμετέχοντες εκθέτες αφιέρωσαν σημαντικούς πόρους, πολύτιμο χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου να συμμετάσχουν στην Διεθνή έκθεση EL&TEKNIK 2018, η οποία τελεί σημείο αναφοράς, που συγκεντρώνει το σύνολο των επαγγελματιών του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού.

     Την OLYMPIA ELECTRONICS A.E., την μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, εκπροσώπησε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Νίκος Αρβανιτίδης και ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Λακασάς, οι οποίοι μαζί με τα στελέχη της συνεργάτιδας εταιρείας CABICON A/S, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους επισκέπτες τα νέα προϊόντα της εταιρείας & να ανταλλάξουν απόψεις  που αφορούν τον κλάδο.

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχοντας ιδιαίτερα δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 72 χώρες του κόσμου και στην προσπάθειά της να διευρύνει ακόμη περισσότερο τους εμπορικούς της ορίζοντες, συνεχίζει το ανοδικό της έργο,  με την παραγωγή  «υψηλής ποιότητας ανταγωνιστικών προϊόντων τεχνολογίας αιχμής» και με την παρουσίαση  τους σε διεθνείς κλαδικές εκθέσεις, τονίζοντας έτσι τον εξωστρεφή χαρακτήρα της.


«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα»