Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Ο Απόστολος Χατζάρας μίλησε για τον στόχο της σωτηρίας για τον Αιγινιακό

Ο βοηθός προπονητή του Αιγινιακού, Απόστολος Χατζάρας, χαρακτήρισε καταλυτική για τη σωτηρία την αλλαγή διοίκησης.
Ο Απόστολος Χατζάρας είπε πως αυτό που μετράει στο τέλος είναι η σωτηρία του Αιγινιακού και αυτό ήταν που επετεύχθη. Οι σύντομες δηλώσεις του βοηθού του τεχνιικούμ Κώστα Νικολαϊδη μετά την ήττα (2-0) από την Παναχαϊκή:
«Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Κλείνουμε με θετικό πρόσημο τη χρονιά, αφού επιτεύχθηκε η σωτηρία. Η έλευση της νέας διοίκησης ήταν σημαντική, αφού δεν ξέραμε αν η ομάδα θα συνέχιζε στο πρωτάθλημα. Είμαστε χαρούμενοι επειδή καταφέραμε και πετύχαμε το στόχο μας με όλα αυτά τα προβλήματα και με ένα ρόστερ που μετά τον Ιανουάριο ήταν πολύ μικρό. Σημειώσαμε κάποιες σημαντικές νίκες, όπως ήταν αυτή μέσα στην Πάτρα με την Παναχαϊκή. Χάσαμε βέβαια και άλλα παιχνίδια που ήταν σημαντικά, αλλά το πρόσημο είναι θετικό. Για εμάς από αύριο ξεκινά μια καινούργια χρονιά, στην οποία θα πρέπει να κοιτάξουμε τους στόχους μας, την αναδιάρθρωση αν υπάρξει και πως θα υπάρξει».
Τι έχει παραπάνω ο Αιγινιακός από τους ανταγωνιστές του και έμεινε στην κατηγορία;
«Νομίζω πως είχαμε μια πιο σταθερή πορεία σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που ήμασταν στις ίδιες θέσεις. Παίξαμε και λίγο πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο από τους ανταγωνιστές μας. Κάναμε καλές εμφανίσεις σε παιχνίδια που δεν περιμέναμε να πάρουμε βαθμούς και ίσως δυσκολευθήκαμε περισσότερο σε αγώνες με ομάδες πιο κοντά σε εμάς. Αυτό έχει να κάνει πάντα και με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών. Σημαντικό ήταν πως είχαμε δεθεί ως οικογένεια παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν και η ομάδα ήταν μαζί και στα δύσκολα και στα εύκολα».


https://www.footballleaguenews.gr/