Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Η αυταπάρνηση τού Γιαζιτζόγλου του Αιγινιακού

Με ενοχλήσεις στο δικέφαλο έβγαλε το ματς με την Αναγέννηση σκοράροντας μάλιστα στο φινάλε ο Γιώτης Γιαζιτζόγλου τού Αιγινιακού

Ο πολύπειρος αριστερός μπακ Γιώτης Γιαζιτζόγλου είναι από τις ηγετικές φυσιογνωμίες τού Αιγινιακού και το επιβεβαίωσε και στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Με περίσσεια αυταπάρνηση κατάφερε να βγάλει το ματς παρά τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο και μάλιστα ανέλαβε και την εκτέλεση πέναλτι σημειώνοντας το γκολ της ισοφάρισης στο φινάλε.
Η κατάστασή του πλέον θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση της Τετάρτης 2/5, καθώς οι ποδοσφαιριστές έχουν διήμερο ρεπό.
Εν τω μεταξύ, ο προπονητής Κώστας Νικολαΐδης εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από την αντίδραση και τη νοοτροπία των παικτών του. Γιατί παρ' ότι η ομάδα ήταν καταπονημένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια κυνήγησε μέχρι τέλους το ματς με την Αναγέννηση. Μάλιστα, δεν κατέβασε ταχύτητα όταν ισοφάρισε στο φινάλε, αλλά έψαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα ένα δεύτερο γκολ.
Ύστερα από αυτή την υπερπροσπάθεια ο κόουτς έκρινε ότι χρειάζεται να γεμίσουν οι... μπαταρίες των παικτών για ένα διήμερο και έδωσε ξανά ραντεβού μαζί τους την Τετάρτη 2/5. Τότε θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το επόμενο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό (Κυριακή 6 Μαΐου, 17:00).


https://www.footballleaguenews.gr/