Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις της τεχνικής υπηρεσίας στο παραλιακό μέτωπο

 Στο παραλιακό μέτωπο εστιάζονται οι παρεμβάσεις αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου.



 Ήδη συνεργεία της αντιδημαρχίας τεχνικών έργων του Δήμου Κατερίνης προχωρούν σε αποκατάσταση τμημάτων και υποδομών στον πεζόδρομο μεταξύ Παραλίας – Ολυμπιακής Ακτής, ενώ τις επόμενες ημέρες  θα ακολουθήσουν εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε περιοχές της παραλιακής ζώνης.


Όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Δημήτρης Ντούρος:  «Με τον συντονισμό του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη συνεχίζουμε δυναμικά τις παρεμβάσεις με επίκεντρο την τρέχουσα περίοδο, το παραλιακό μέτωπο στο σύνολο του Δήμου μας. Σύντομα θα παραλάβουμε τις μελέτες διαχείρισης των ομβρίων υδάτων, ενώ στην συνέχεια αναμένουμε το αρμόδιο υπουργείο να χρηματοδοτήσει αντιπλημμυρικά έργα, τα οποία θα επιλύσουν οριστικά το πρόβλημα».


Τέλος, σε εξέλιξη είναι η συντήρηση του Δικτύου Δημοτικού φωτισμού, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: αλλαγή λαμπτήρων σε φωτιστικά σώματα που βρίσκονται σε πλατείες, σε φωτιστικούς στύλους κ.α.